Σοκ στο Βάαλβαϊκ- Άγιαξ: Τραυματίστηκε σοβαρά ο τερματοφύλακας της Βάαλβαϊκ - Έκλαιγαν στο γήπεδο οι παίκτες (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Σοκ στο Βάαλβαϊκ- Άγιαξ: Τραυματίστηκε σοβαρά ο τερματοφύλακας της Βάαλβαϊκ - Έκλαιγαν στο γήπεδο οι παίκτες (VIDEO - ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Απίστευτες στιγμές στο Βάαλβαϊκ - Άγιαξ με τον πορτιέρε των γηπεδούχων, Βάασεν να τραυματίζεται σοβαρά και να κλαίνε μέσα στο γήπεδο οι παίκτες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει ο τερματοφύλακας της Βάαλβαϊκ, Ετιέν Βάασεν μετά από σφοδρή σύγκρουση που είχε με τον επιθετικό του Άγιαξ, Μπράιαν Μπρόμπεϊ στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης που εκείνη την ώρα ήταν στο 2-3.

Ο Ολλανδός τερματοφύλακας μετά τη σφοδρή σύγκρουση έμεινε ακίνητος στο έδαφος, αφού έχασε τις αισθήσεις του. Τα ιατρικά επιτελεία των δύο ομάδων έσπευσαν στον αγωνιστικό χώρο για τις πρώτες βοήθειες, με το σκηνικό να θυμίζει έντονα την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν στο πρόσφατο Euro.

Οι παίκτες των δύο ομάδων σχημάτισαν μία ανθρώπινη ασπίδα, ενώ από κάποια πλάνα φάνηκε να γίνεται προσπάθεια ανάνηψης. Η αναμέτρηση φυσικά διεκόπη, ενώ κάποια πλάνα έδειξαν παίκτες να κλαίνε μπροστά σε αυτό το σοκαριστικό σκηνικό.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X