Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ήττα για τη Μαρσέιγ στο ντεμπούτο Γκατούζο - Έχασε με 3-2 από τη Μονακό

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ήττα για τη Μαρσέιγ στο ντεμπούτο Γκατούζο - Έχασε με 3-2 από τη Μονακό

Ντεμπούτο με το... αριστερό για τον Γκατούζο στη Μαρσέιγ που έχασε στο ντέρμπι του Νότου με 3-2 στο Πριγκιπάτο από τη Μονακό, αν και προηγήθηκε δύο φορές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πήρε το ντέρμπι του Νότου η Μονακό, η οποία επικράτησε στο «Λουί Ντε» με 3-2 της Μαρσέιγ στο ντεμπούτο του Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο των Μασσαλών.

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το ματς για τη Μαρσέιγ, η οποία στο πρώτο λεπτό πήρε το προβάδισμα με τον Εντιαγιέ.

Η Μονακό δεν πάγωσε, δεν μούδιασε. Έβγαλε αντίδραση και απάντησε σχεδόν άμεσα με τον Ακλιούς στο 8′, όμως η αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa Lague, Μαρσέιγ κατάφερε να βρει 2ο γκολ πριν το 20λεπτο και δη στο 18′ με τον στόπερ, Γιγκό.

Η φετινή Μονακό, όμως, είναι «φωτιά» μρποστά με αποτέλεσμα ο Μπαλόγκουν στο 23′ να κάνει το 2-2. Τα δεδομένα στο ματς άλλαξαν εντελώς στο 52′ με την ομάδα του Πριγκιπάτου να βλέπει τον Ακλιούς να κάνει το 3-2.

Η Μαρσέιγ προσπάθησε να αντιδράσει, είχε δύο καλές στιγμές με Γιγκό (56′) και Ομπαμεγιάνγκ (62′), αλλά ταυτόχρονα είχε αρκετά ανοικτή άμυνα με τη Μονακό να ΄χει τη στιγμή της για το 4ο γκολ με τον Μπεν Γεντέρ (64′).

To 3-2 υπέρ των γηπεδούχων παρέμεινε έως το τέλος με τη Μαρσέιγ  να γνωρίζει τη 2η ήττα της στο φετινό γαλλικό πρωτάθλημα και με 9 βαθμούς να έχει μείνει αρκετά πίσω.

Η ενδεκάδα της Μαρσέιγ: Πο Λόπες, Κλος, Εμπεμπά, Γιγκό, Μουρίγιο, Ρονζιέ, Ουναχί (83′ Βιτίνια), Βερετού, Εντιαγιέ (47′ λ.τρ. Αρίτ), Ομπαμεγιάνγκ, Κορέα (75′ Σαρ).

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X