Όσο νικάει η ΑΕΚ, τόσο θα σκούζουν, οπότε κανένα πρόβλημα!

Όσο νικάει η ΑΕΚ, τόσο θα σκούζουν, οπότε κανένα πρόβλημα!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, λίγο πριν τη μάχη της Κρήτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχουν επενδύσει σε τόσα πολλά και σε τόσους πολλούς, οι ανταγωνιστές της ΑΕΚ, μπας και την… πατήσει η ομάδα του Αλμέιδα, αλλά πάνε συνεχώς «κουβά». Ένα χρόνο τώρα… non stop «κουβάς».

Όχι ότι δεν «επένδυαν» και τα προηγούμενα χρόνια, αλλά ειδικά τον τελευταίο χρόνο που σταμάτησαν «τα χώματα να πηγαίνουν πέρα δώθε» και μαζί με τα τείχη της «ΑΓΙΑ-ΣΟΦΙΑΣ» στη Νέα Φιλαδέλφεια, ορθώθηκε παράλληλα και η ομαδάρα του Ματίας, ποντάρουν συνεχώς σε κάτι καινούργιο για να φρενάρουν την ΑΕΚ. Αλλά τρώνε συνεχώς τα μούτρα τους.

Περίμεναν πώς και πώς, μπας και πάθει καμιά χοντρή νίλα η ΑΕΚ στο Μπράιτον, που πήγε χωρίς το κεντρικό αμυντικό της δίδυμο. Και πήγε η «Ένωση» και κέρδισε τους Άγγλους. Ε, μετά σκέφτηκαν ότι όσο να ‘ναι, αυτή η υπερπροσπάθεια σε συνδυασμό με το ταξίδι συν τις απουσίες, θα προκαλέσει πρόβλημα στην ΑΕΚ στη Λεωφόρο και ο… τελευταίος των Μοϊκανών θα το εκμεταλλεύοταν για να αποδείξει ότι έχουν καλύτερη ομάδα. Τόμπολα… όμως και στη Λεωφόρο. Ανατροπή και νίκη για την ΑΕΚ με αγωνιστική ισοπέδωση του ΠΑΟ.

Ύστερα επένδυσαν στη «σταθερή αξία» του Ατρομήτου. Έφτασαν πιο κοντά από ποτέ, είναι η αλήθεια. Ισοφάριση στο 90’ και με δέκα παίκτες η ΑΕΚ. Το χάρηκαν, το πανηγύρισαν, το πίστεψαν ότι είχε φτάσει η ώρα! Noooot! Τόμπολα… πάλι! Τι να κάνουμε; Αυτά έχει η ζωή! Αυτά έχει και η καρδιά της πρωταθλήτριας!Μα κι αυτές οι φάσεις ρε παιδί μου, να μην σου επιτρέπουν να κάνεις το άσπρο… μαύρο! Να είναι καθαρές. Και τα πέναλτι να είναι και το «χέρι του Ζίνι» να μην υπάρχει πουθενά παρά μονάχα στη φαντασία τους και το οφσάιντ το… ρημάδι να είναι οφσάιντ!

Δεν πειράζει όμως. Επόμενη «επένδυση» τους, ο ΟΦΗ αύριο στο Ηράκλειο. Την Πέμπτη μετά ο Άγιαξ και την Κυριακή των εκλογών, ο Παναιτωλικός. Αυτή τη ζημιά τους έχει κάνει η ΑΕΚ του Μελισσανίδη, η ΑΕΚ της Νέας Φιλαδέλφειας, η ΑΕΚ του Αλμέιδα. Πρώτα, τους έκανε να αγαπηθούν για να την πολεμήσουν αγκαλιασμένοι και τώρα να ελπίζουν πότε θα την… πατήσει η ΑΕΚ.

Μόνο που στην ΑΕΚ, το… έργο το ξέρουν πολύ καλά. Και η προπαγάνδα δεν την αγγίζει. Όσο νικάει η ΑΕΚ, τόσο θα σκούζουν. Οπότε… no problem!

Υ.Γ.: Έγραψα τις παραπάνω γραμμές, λίγο πριν επιστρέψω Αθήνα και επιστρέφοντας από την Τρίπολη και από το Άργος. Στην Τρίπολη, η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών της ΑΕΚ, έδωσε το πρώτο της παιχνίδι στην κορυφαία κατηγορία και νίκησε. Ένα πραγματικά ιστορικό ματς, εκπλήρωσης ενός ονείρου που ξεκίνησε πριν από δέκα χρόνια. Στο Άργος, η ΑΕΚ είχε και μαεστρικό κοουτσάρισμα και τρομερή εμφάνιση και φυσικά την Original στο πλευρό της. Και νίκησε, όπως πρέπει να νικάει τέτοια παιχνίδια, δηλαδή με άνεση, βάσει του ρόστερ που διαθέτει. ΑΕΚ πάντα και παντού!

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X