Φυλή: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του Βάκη – Τέσσερις συλλήψεις

Φυλή: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του Βάκη – Τέσσερις συλλήψεις
Photo Credits: INTIME

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του Βάκη από την αστυνομία που προχώρησε 4 συλλήψεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του Βάκη που τον Ιούλιο ως φύλακας ξυλοκοπήθηκε άγρια σε φωτοβολταϊκό πάρκο εντός του ΧΥΤΑ Φυλής και λίγες μέρες μετά άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής συνέλαβε τέσσερις Ρομά από την Αλβανία, μετά από εντάλματα που εκδόθηκαν σε βάρος τους για τη δολοφονία του φύλακα στη Φυλή.

Οι αστυνομικοί αφού εξέτασαν βίντεο από την περιοχή εντόπισαν το αυτοκίνητο των δραστών και έτσι έφτασαν στα ίχνη τους.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα και στη συνέχεια στον Ανακριτή.

Υπενθυμίζεται πως το θύμα είχε εντοπιστεί αρκετή ώρα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό χωρίς τις αισθήσεις του και είχε μεταφερθεί στο Θριάσιο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η οικογένεια του θύματος αφού ενημερώθηκε πως ο άνθρωπός του ήταν κλινικά νεκρός πήρε την απόφαση και προχώρησε σε δωρεά των οργάνων του.

Ο 54χρονος ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο της εταιρείας στην οποία δούλευε το οποίο, ενώ όπως έχει καταγγείλει ο γιος του δεν διέθετε κουμπί πανικού, gps, ασύρματο και εταιρικό τηλέφωνο ώστε να μπορεί να ειδοποιήσει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X