Τεν Χαγκ: «Φυσικά είμαστε προβληματισμένοι, δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

Τεν Χαγκ: «Φυσικά είμαστε προβληματισμένοι, δεν υπάρχουν δικαιολογίες»
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ μετά την ήττα από την Κρίσταλ Πάλας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απογοητευτική για ακόμα μια φορά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ηττήθηκε με 1-0 εντός έδρας από την Κρίσταλ Πάλας, μένοντας στη 10η θέση της βαθμολογίας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Έρικ Τεν Χαγκ, εξέφρασε τον προβληματισμό του και τόνισε ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες, προσθέτοντας ότι η ομάδα του πρέπει να γίνει πιο συνεπής.

«Δεχθήκαμε μόλις τρεις ευκαιρίες, όλες από στημένες φάσεις, σε ολόκληρο το παιχνίδι. Στη συνέχεια καταφέραμε να βρεθούμε στους σωστούς χώρους, αλλά οι τελικές αποφάσεις μας ήταν απογοητευτικές. Έχουμε μόνο τους εαυτούς μας να κατηγορούμε για αυτό», δήλωσε αρχικά, ενώ στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν στο «Όλντ Τράφορντ».

«Καταλαβαίνω τις αποδοκιμασίες. Με όλο τον σεβασμό, όταν παίζεις με την Κρίσταλ Πάλας πρέπει να παίρνεις τη νίκη. Φυσικά είμαστε προβληματισμένοι, πρέπει να γίνουμε πιο συνεπείς, πρέπει να φτιάξουμε σερί νικών. Μπορώ να σας δώσω λόγους για τους οποίους ήρθε η ήττα, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X