Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στον «Δικέφαλο Αετό»: «Γι' αυτό εκτέλεσα το πέναλτι αλά Πανένκα»

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στον «Δικέφαλο Αετό»: «Γι' αυτό εκτέλεσα το πέναλτι αλά Πανένκα»
Photo Credits: INTIME

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μίλησε στον «Δ» για την εκτέλεση πέναλτι αλά Πανένκα στη νίκη της ΑΕΚ με 2-1 επί του Ατρόμητου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μίλησε στον «Δ» μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου με 2-1 για την εκτέλεση πέναλτι αλά Πανένκα.

Πόση ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση πρέπει να έχεις για να εκτελέσεις ένα πέναλτι αλά Πανένκα όταν το σκορ είναι στο 1-1, το ματς βρίσκεται στις καθυστερήσεις και η ομάδα σου έχει μείνει με δέκα παίκτες, κινδυνεύοντας με γκέλα μέσα στην έδρα της; Την απάντηση την έδωσε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Η ΑΕΚ δεν καθάρισε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο νωρίς παρά τη συντριπτική της υπεροχή και στο τέλος το έκανε θρίλερ. Στο 95′ ο 28χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε ο Μάνταλος. Και με… κρύο αίμα, σκάβοντας την μπάλα, νίκησε τον Τσιντώτα και ανακούφισε το κοινό στη Νέα Φιλαδέλφεια γράφοντας με… ρισκαδόρικο τρόπο το τελικό 2-1.

Λίγο αργότερα, από τη μικτή ζώνη της «OPAP Arena», ο Γκατσίνοβιτς θα αποκάλυπτε μιλώντας στον «Δ» τον λόγο που δεν πήγε σε μια κλασική εκτέλεση πέναλτι, αλλά αποφάσισε να το πάει αλά Πανένκα σε εκείνο το κρίσιμο χρονικό σημείο.

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στον «Δικέφαλο Αετό»: «Γι' αυτό εκτέλεσα το πέναλτι αλά Πανένκα»

«Σκεφτόμουν ότι είμαστε στις καθυστερήσεις, ότι ο τερματοφύλακας θα διαλέξει γωνία για να πέσει, γι’ αυτό και επέλεξα να εκτελέσω το πέναλτι αλά Πανένκα. Παραλίγο να το πιάσει είναι η αλήθεια, αλλά ήταν καλό που κατέληξε στα δίχτυα. Αλλά, ναι, το είχα στο μυαλό μου να το εκτελέσω με αυτόν τον τρόπο γιατί ήμουν σίγουρος ότι ο γκολκίπερ δεν θα έμενε στάσιμος, αλλά θα έπεφτε», υπογράμμισε ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, προσθέτοντας στη συνέχεια: «Σίγουρα θα πρέπει να βελτιώσουμε την απόδοσή μας στα παιχνίδια που έρχονται συγκριτικά με την εμφάνισή μας με τον Ατρόμητο, αλλά οι εμφανίσεις μας τόσο στο Μπράιτον όσο και απέναντι στον Παναθηναϊκό αποτελούν καλά παραδείγματα για το πώς πρέπει να παίζουμε. Κόντρα στον Ατρόμητο η εικόνα μας δεν ήταν η ίδια, αλλά είναι πολύ καλό το ότι καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

«Δεν είχαμε την ενέργεια όπως με Μπράιτον και Παναθηναϊκό»

Σύμφωνα με τον Γκατσίνοβιτς, η ΑΕΚ από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο κρατάει μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης καθώς όπως τόνισε όλοι αναγνώρισαν πως η απόδοση της ομάδας δεν κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα όπως στις εμφανίσεις στο Μπράιτον και στη Λεωφόρο. Καθαρά σε επίπεδο βαθμολογικής συγκομιδής, ωστόσο, η δουλειά έστω και με πολύ αγχωτικό τρόπο έγινε.

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στον «Δικέφαλο Αετό»: «Γι' αυτό εκτέλεσα το πέναλτι αλά Πανένκα»

«Μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι μόνο για το γεγονός ότι νικήσαμε. Δεν παίξαμε με τον τρόπο που θέλαμε. Με τον τρόπο με τον οποίο παίζουμε συνήθως. Σίγουρα είναι καλό που καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης και αυτό είναι το μόνο θετικό καθώς υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία δεν τα κάναμε όπως θα θέλαμε. Είχαμε πραγματοποιήσει πολύ καλύτερες εμφανίσεις στα προηγούμενα παιχνίδια, με το δικό μας στυλ, παίρνοντας σημαντικές νίκες. Δεν πιάσαμε την απόδοση που θέλαμε με τον Ατρόμητο, αλλά σαφώς και η νίκη ήταν σημαντική», ανέφερε ο «Γκάτσι» και στη συνέχεια υποστήριξε πως η ομάδα έβγαλε κούραση μετά από μια σειρά απαιτητικών αναμετρήσεων, αν και όπως αναγνώρισε, η ΑΕΚ θα έπρεπε να είχε τελειώσει το ματς από το πρώτο μέρος: «Θα αναλύσουμε το παιχνίδι και θα πούμε τι θα πρέπει να κάνουμε καλύτερα. Η ενέργεια που βγάλαμε δεν ήταν στα επίπεδα που θέλαμε. Έπρεπε να ήμασταν πιο δυναμικοί μέσα στο παιχνίδι, να πιέσουμε περισσότερο και να δημιουργήσουμε περισσότερες επικίνδυνες καταστάσεις. Διότι μέσα στο ματς κυριαρχήσαμε αλλά δεν καταφέραμε να τελειώσουμε το παιχνίδι νωρίς».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X