Πειρατές του Ονείρου: «Εμπρός Αετέ Δικέφαλε!»

Πειρατές του Ονείρου: «Εμπρός Αετέ Δικέφαλε!»
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των Πειρατών του Ονείρου για το σερί νικών της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Πειρατές του Ονείρου έκαναν το δικό τους σχόλιο για τις τρεις συνεχόμενες νίκες της ΑΕΚ απέναντι σε Μπράιτον, Παναθηναϊκό και Ατρόμητο, ενώ κάνουν αναφορά και στο επερχόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Πιο αναλυτικά το σχόλιό τους:

✓ ΜΕ ΑΕΡΑ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΥ Η ΑΕΚΑΡΑ πέρασε μέσα από την έδρα του πράσινου προαιώνιου, συντρίβοντάς τον με 2-1 και δηλώνοντας έτσι εμπράκτως ότι η Ομάδα της Προσφυγιάς είναι εμφανώς ανώτερη, και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα, από τους ανταγωνιστές της. Συν τοις άλλοις ήταν και μια Ηθική Νίκη προς τιμήν του αδικοχαμένου αδερφού μας Μιχάλη η μνήμη του οποίου παραμένει ιερή και άσβεστη και δεν λεκιάζεται από τις αθλιότητες των αθλίων.

✓Α.Ε.Κ ΜΑΓΕΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ! Φοβερό ποδόσφαιρο, σούπερ απόδοση, δυνατές ποδοσφαιρικές εμπνεύσεις από την ΟΜΑΔΑΡΑ του Ματίας Αλμέιδα που κλέβει κυριολεκτικά την παράσταση σε Ελλάδα και Ευρώπη! Φάνηκε αυτό περίτρανα ΜΕΣΑ στη Μπράιτον και στη Λεωφόρο όπου η Α.Ε.Κ έπαιξε μπαλάρα και έκανε τους πάντες να μιλούν γι’ αυτήν με τα καλύτερα λόγια. Συνεχίζουμε δυνατά!

✓ ΕΜΕΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ το κατάπτυστο πανό που υψώθηκε στη λεωφόρο από τους εγχώριους κολαούζους των Κροατών ναζιστών. «Συμπαράσταση» στους χιτλερικούς δολοφόνους του Μιχάλη ρε;;; Πραγματικά το λεξιλόγιο είναι φτωχό για να περιγράψει το αίσχος και το ξεφτιλίκι σας. Επρόκειτο για την πιο ελεεινή κίνηση από καταβολής ποδοσφαίρου. Αλλά πήρε την πρέπουσα απάντηση στη Ν. Φιλαδέλφεια…

✓ ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ! Ήρθαμε και είμαστε οι Πρωταγωνιστές! Η μακρά-τιτάνια προσπάθεια της Αναγέννησης και της Θριαμβευτικής Επανόδου της Α.Ε.Κ επιβεβαιώνεται πλέον εμπράκτως! Ο Δ. Μελισσανίδης σε συνεργασία φυσικά με τον Ενωσίτικο Λαό οδήγησαν και θα συνεχίσουν να οδηγούν την Ομάδα της Προσφυγιάς στο λαμπρό δρόμο των Επιτυχιών και της Κυριαρχίας, έτσι όπως προστάζει η Ιστορία της Α.Ε.Κ. Θα το καταλάβετε ξανά και ξανά “αλλόθρησκοι” όλων των αποχρώσεων.

✓ ΤΟ ΟΦΗδάκι ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ θα επιχειρήσει να ανακόψει την Α.Ε.Κ με κάθε τρόπο. Γνωστές οι τακτικές του και το μένος του κατά της Α.Ε.Κ εξ… αρχαιοτάτων χρόνων! Η Α.Ε.Κ θα πρέπει να δώσει τον καλύτερο αγωνιστικό εαυτό της και να πάρει την πολύτιμη ΝΙΚΗ με τους 3 χρησιμότατους βαθμούς. Εμπρός ΑΕΚΑΡΑ, εμπρός Αετέ-Δικέφαλε!

✓ ΑΓΙΑΞ… Την προσεχή Πέμπτη 5 Οκτώβρη έχουμε μία ακόμη σημαντική αναμέτρηση στα πλαίσια των Ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων. Αντιμετωπίζουμε τον Άγιαξ στο Ναό! Πιστεύουμε στην Α.Ε.Κ και τη δυναμική της και εννοείται ότι προσδοκούμε και εδώ τη Νίκη! Δεν φοβόμαστε κανέναν, είμαστε η Μάχιμη Α.Ε.Κ!

✓ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΜΨΥΧΟ ΥΛΙΚΟ διαθέτει η ΑΕΚΑΡΑ μας! Ο ένας παίκτης είναι πραγματικά καλύτερος από τον άλλο σε σημείο να μην υπάρχουν «βασικοί» και «αναπληρωματικοί»! Ως «υστερόγραφο» όμως στο προηγούμενο, να σημειώσουμε πως ο εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο. Γι’ αυτό και θεωρούμε πως την κατάλληλη ώρα θα γίνουν και οι απαραίτητες επιπλέον κινήσεις για τις θέσεις που πιθανόν πονάει η Ομάδα.

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓ pirates-aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο «ρετρό» μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!

✓ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΣΙΓΗΣ… «Η φθορά των συνειδήσεων, ο βασικός τους στόχος./ Εμάς όμως τα μάτια μας, καταμεσής του δρόμου./ Εδώ που όλα θα κριθούν, και θέσφατα και νόμοι./ Μια μάνα κλαίει και θρηνεί, είναι η δική μας μάνα./ “Γιέ μου πάψε να ρωτάς. Για ποιόν κτυπάει η καμπάνα”./ Ένα λεπτό σιγής, απόψε σύντροφοι μου./ Περνάν νεκροί μα… ζωντανοί, αυτοί που μας ορίζουν./ Δάσος η απόφαση, βουνό η θέληση μας./ Ένα πέλαγο το δίκιο μας, το μέλλον είναι μαζί μας.» (στίχοι Νίκος Σταθάκος).

✓ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ…. ο φασισμός! Ποτέ και πουθενά! Γιατί εδώ είναι Α.Ε.Κ γιατί εδώ είναι Προσφυγιά! Γιατί εδώ έχουμε διαχρονικές δημοκρατικές ιδέες και αξίες! Γιατί η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως και ο Λαός της κρατούν ανίκητο ταμπούρι απέναντι στα φίδια!

✓ VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές. Σε πείσμα πολλών και διαφόρων η επιστροφή στην Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια είναι πλέον γεγονός που μάλιστα συνδυάστηκε με το ΝΤΑΜΠΛ από την πρώτη κιόλας χρονιά! Η απόλυτη ΔΙΚΑΙΩΣΗ για τους «Πειρατές του Ονείρου» και τον πολυδιάστατο, πολύχρονο αγώνα μας!

✓Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

*CUEVA DE LOS PIRATAS*

* Μιχάλη ζεις για πάντα… αντιναζιστής!

* “Και αυτή τη νίκη την αφιερώνουμε στον Μιχάλη και την οικογένειά του”… “Να μην τους πάρει όλους η μπάλα, αλλά με στεναχώρησε ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φώναζαν συνθήματα για τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ευτυχώς υπήρχαν κάποιοι που αποδοκίμασαν αυτή την ενέργεια.”(Γαλανόπουλος)

* “Θέλω να πω πως αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον Μιχάλη.” (Μήτογλου)

* Ατρομητάκι όπου σε βρίσκουμε θα σε… κονταίνουμε! Εύκολα ή λιγότερο εύκολα. 2 επί του παρόντος, η “πλήρης εξόφληση” στο χωράφι σας.

* Φοβερή η πειρατική κερκίδα εκεί στα ψηλά, μαζί βέβαια και με το διπλανό “old school”! Πάντα τέτοια αδέρφια!

* Η Νέα Φιλαδέλφεια είναι το πυρηνικό όπλο της Α.Ε.Κ !!! Τελεία και παύλα…

* Γεια σου ρε “Κοκκινογένη” με τις… απαρηγόρητες γειτόνισσες!

* Με μπόλικο κρασί στις αποσκευές τους θα εκστρατεύσουν οι δικοί μας υποψήφιοι. Κλασικός “πειρατικός προεκλογικός αγώνας” (χαχαχα)

* Πνίγηκε ο κόσμος, θα σας πνίξει όμως η δίκαιη οργή του!

* Κι από την πλευρά μας ως Πειρατές δώσαμε τη δική μας συμβολή για τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας…

* Α.Ε.Κ : στόφα από ΑΤΣΑΛΙ !!!

* Εκείνοι που κάποτε μας έπρηζαν τα… φρύδια με την… δήθεν “ακατάλληλη” Νέα Φιλαδέλφεια και την “αναγκαιότητα” να μετακομίσουμε σε… σκουπιδότοπους, που έχουν κρυφτεί;;; Σε ποια λαγούμια έχουν τρυπώσει;;;

* Έξω οι κολοτούμπες και οι γλείφτες από την Α.Ε.Κ.

* Ζίνι προβλέπεσαι για… τζίνι!

* Μόνο αν είσαι απελπισμένος ρισκάρεις τη ζωή σου σε σαπιοκάραβα του θανάτου. Αυτό ας το σκεφτούν κάποιοι.

* Ζώρας Μελισσανίδης : μια φωτεινή προσωπικότητα της Προσφυγιάς, ένας αλλτρουιστής Άνθρωπος με “Α” κεφαλαίο! Μάθετε γι’ αυτόν και οι νεότεροι.

* Α.Ε.Κ σημαίνει Προσφυγιά – Α.Ε.Κ σημαίνει ανθρωπιά!

* Οι κάλπες δεν φέρνουν τις μεγάλες αλλαγές. Μόνο οι αγώνες των πολιτών. Για να τα λέμε όλα!

* Μπράβο στη νέα γενιά του Κλαμπ. Οι πιτσιρικάδες δίνουν παλμό και ζωντάνια στην εξέδρα!

* Τεράστια η χαρά για το Μουσείο της ΑΕΚΑΡΑΣ! Αναμένουμε!

* Από τον Φύσσα ως τον Μιχάλη : No pasaran!

* Α.Ε.Κ : προστάτιδα μητέρα όλων των Προσφύγων!

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X