Πιόλι: «Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, η Γιουβέντους είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα»

Πιόλι: «Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, η Γιουβέντους είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της Μίλαν θέλησε να διώξει το βάρος από τους παίκτες του, χρίζοντας την Γιουβέντους ως το φαβορί για την κατάκτηση του σκουντέτο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την ντροπιαστική ήττα με 5-1 στο ντέρμπι του Μιλάνου, η νίκη της Μίλαν με 3-1 στο Κάλιαρι την Τετάρτη σε συνδυασμό με την πρώτη ήττα της Ίντερ στη σεζόν, 2-1 εντός έδρας από τη Σασουόλο, έφερε τις δύο ομάδες ισόβαθμες με 15 βαθμούς στην κορυφή της Serie A.

«Η κορυφή δεν μετράει τίποτα σε αυτή τη φάση της σεζόν, μόνο η επιθυμία να τα πάμε καλά μετράει», είπε ο Πιόλι στους δημοσιογράφους, ενόψει του σημερινού (30/9) εντός έδρας αγώνα με τη Λάτσιο.

«Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, αλλά δεν υπάρχουν και ακατόρθωτα παιχνίδια. Υπάρχουν τέσσερις ομάδες που θα παλέψουν για το πρωτάθλημα, με τη Γιουβέντους να είναι το φαβορί επειδή δεν παίζει στα ευρωπαϊκά κύπελλα, κάτι που μπορεί να φέρει επιπλέον βαθμούς», πρόσθεσε ο Πιόλι.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X