Η προπαγάνδα σε βάρος της ΑΕΚ ξεφτιλίστηκε από την ΚΕΔ: «Σοβαρή πιθανότητα το γκολ να ακυρώθηκε ορθά - Αν οι γραμμές έμπαιναν σωστά, ο σκόρερ ήταν εκτεθειμένος»

Η προπαγάνδα σε βάρος της ΑΕΚ ξεφτιλίστηκε από την ΚΕΔ: «Σοβαρή πιθανότητα το γκολ να ακυρώθηκε ορθά - Αν οι γραμμές έμπαιναν σωστά, ο σκόρερ ήταν εκτεθειμένος»
Photo Credits: INTIME

Διαρροή της ΚΕΔ ξεφτιλίζει την προπαγάνδα των «πράσινων» Μέσων που έκαναν λόγο πως λάθος ακυρώθηκε το γκολ του Ατρομήτου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η προπαγάνδα έχει πάρει φωτιά από χθες βράδυ. Την ώρα που ο Παναθηναϊκός έχει πάρει δύο ανύπαρκτα πέναλτι, όλοι ασχολούνται με την ΑΕΚ και την οριακή φάση μετά την οποία ακυρώθηκε ένα γκολ του Ατρομήτου.

Από νωρίς το απόγευμα τα Μέσα που όλοι ξέρουμε που πρόσκεινται, ξεκίνησα να γράφουν για… δικαίωση πως έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Ατρομήτου γιατί μπήκαν λάθος οι γραμμές του οφσάιντ στο VAR.  Τα «ρεπορτάζ» λοιπόν έλεγαν πως η ομάδα του VAR (όπου ο VAR ήταν ο Παπαπέτρου) στον συγκεκριμένο αγώνα έβαλε λάθος τις γραμμές σε αυτή τη φάση και έβγαζαν το συμπέρασμα πως λάθος ακυρώθηκε το γκολ των Περιστεριωτών.

Ωστόσο, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησία απάντησε με διευκρινήσεις στα συγκεκριμένα δημοσιεύματα. Συγκεκριμένα, η ΚΕΔ υπογραμμίζει πως όντως θεωρεί πως μπήκαν λάθος οι γραμμές από το VAR και πως αν έμπαιναν σωστά θα ήταν οφσάιντ το γκολ του Ατρομήτου. Η προπαγάνδα του λοιπόν δεν περνάει ούτε και αυτή τη φορά.


Τσάμπα χάρηκαν στον Ατρόμητο

Η ΚΕΔ προχώρησε σε αντικατάσταση του διαιτητή VAR στο ματς Περιστερίου τη Δευτέρα ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης για την 7η αγωνιστική της Super League. Ο Τάσος Παπαπέτρου δεν θα αποτελέσει τον VARίστα, όπως είχε οριστεί αρχικά, με τον Ευστάθιο Γκορτσίλα να παίρνει τη θέση του.

Πολλοί βιάστηκαν να βγάλουν το συμπέρασμα πως αυτό έγινε λόγω των αποφάσεων στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο. Ωστόσο, δεν μπορεί ένας διαιτητής να «σφυρίζει» -είτε στο VAR, είτε εκτός- σε διαδοχικούς αγώνες μιας ομάδας!

Οπότε ο Ατρόμητος που σε διαρροές έκανε λόγο για «ηθική δικαίωση» της αλλαγής διαιτητής, τσάμπα… χάρηκε.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X