«Κακοπληρωτές αποδεικνύονται οι νέοι ιδιοκτήτες της Έβερτον»

«Κακοπληρωτές αποδεικνύονται οι νέοι ιδιοκτήτες της Έβερτον»
Photo Credits: INTIME

Η νέα ιδιοκτήρια εταιρία της Έβερτον, η 777 Partners φαίνεται να μην είναι η καλύτερη λύση για την ομάδα, όπως υποστήριζε ο πρώην ιδιοκτήτης της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάθε λόγο για να αμφιβάλλουν για την φερεγγυότητα της νέας ιδιοκτήτριας εταιρίας, 777 Partners, έχουν στην Έβερτον, αφού ένας σύλλογος που τους ανήκει στην Βραζιλία δεν πληρώνει τις μεταγραφές του.

Ο – μέχρι πρότινος- ιδιοκτήτης της ομάδας, Φαρχάντ Μοσίρι, ήρθε σε συμφωνία με την αμερικανική επενδυτική εταιρεία για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου του συλλόγου, η οποία βρίσκεται εν αναμονή της έγκρισης της Premier League.

«Κακοπληρωτές αποδεικνύονται οι νέοι ιδιοκτήτες της Έβερτον»Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Νότια Αμερική, ο βραζιλιάνικος σύλλογος, Βάσκο Ντε Γκάμα, ο οποίος βρίσκεται στον όμιλο της εταιρίας καθυστερεί να πληρώσει σε ορισμένες ομάδες -μεταξύ αυτών και η γαλλική Λιλ – τα χρήματα που τους οφείλουν.
Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται πως οι ιθύνοντες του αγγλικού πρωταθλήματος θα λάβουν υπόψη την εν λόγω δημοσίευση, καθώς διερευνούν αν η 777 Partners είναι κατάλληλη για ιδιοκτήτρια εταιρία των «ζαχαρωτών».
Με την ανακοίνωση της αλλαγής σκυτάλης στην ιδιοκτησία του κλαμπ ο Μοσίρι είχε υποστηρίξει την απόφασή του: «Έχουμε έναν έμπειρο και καλά δικτυωμένο επενδυτή σε ποδοσφαιρικούς συλλόγους που θα συμβάλλει στη μεγιστοποίηση των εμπορικών ευκαιριών και την εξασφάλιση της χρηματοδότησης για το νέο μας γήπεδο. Είναι ένα σημαντικό νέο βήμα στην ανάπτυξη της Έβερτον».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X