Έντονο ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Χόιμπιεργκ της Τότεναμ

Έντονο ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Χόιμπιεργκ της Τότεναμ
Photo Credits: INTIME

Στα ραντάρ της Γιουβέντους βρίσκεται ο κεντρικός μέσος της Τότεναμ, Πιέρ-Εμίλ Χόιμπιεργκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεταγραφικός στόχος της Γιουβέντους αποτελεί ο κεντρικός μέσος της Τότεναμ, Πιέρ-Εμίλ Χόιμπιεργκ, για να αναπληρώσει το κενό του Πολ Πογκμπά, ο οποίος έμεινε εκτός ομάδας μετά τον έλεγχο του ντόπινγκ όπου βρέθηκε θετικός.

Η «Γηραιά κυρία» έχει βάλει ψηλά τον παίκτη στη μεταγραφική λίστα για τον Ιανουάριο. Ωστόσο για να μπορέσει να προχωρήσει θα πρέπει να αποσύρει έναν παίκτη από το ρόστερ για να ελευθερώσει κάποια χρήματα.

Η ιταλική ομάδα ψάχνει να βρει τρόπο να καλύψει το κενό που άφησε ο Γάλλος σούπερ σταρ με τον Χόιμπιεργκ να είναι πλέον η πιο αξιόπιστη επιλογή.

Ο Δανός ποδοσφαιριστής με θητεία στην πατρίδα του και τη Γερμανία εντάχθηκε στα «σπιριούνια» το 2020 από τη Σαουθάμπτον. Από τότε αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας έχοντας αγωνιστεί σε 151 παιχνίδια μετρώντας δέκα γκολ και 16 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X