ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αθώος και στο Εφετείο ο Μελισσανίδης!

Η ΑΕΚ κάθετα αντίθετη σε ορισμό Έλληνα διαιτητή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ - «Να γίνει ότι συμφωνήσαμε!»
Photo Credits: INTIME

Πάλι… κλαίει ο Αλέξης Κούγιας, που ηττήθηκε εκ νέου από τον «Τίγρη» και την Έλλη Ρίζου!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πανηγυρική δικαίωση για τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την υπόθεση με το επεισόδιο που είχε πριν από πέντε χρόνια με τον Αλέξη Κούγια.

Πριν από λίγο το Εφετείο έβγαλε οριστική απόφαση με την οποία αθωώνει τον «Τίγρη» για το επεισόδιο που είχε με τον δικηγόρο σε γνωστό μαγαζί της Βουλιαγμένης τον Σεπτέμβριο του 2017.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλέξης Κούγιας ήταν έξω φρενών με την απόφαση και δεν μπορούσε να χωνέψει ότι ηττήθηκε για ακόμα μία φορά κατά κράτος!

Πανηγυρική δικαίωση για τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την υπόθεση με το επεισόδιο που είχε πριν από πέντε χρόνια με τον Αλέξη Κούγια. Πριν από λίγο το Εφετείο έβγαλε οριστική απόφαση με την οποία αθωώνει τον «Τίγρη» για το επεισόδιο που είχε με τον δικηγόρο σε γνωστό μαγαζί της Βουλιαγμένης τον Σεπτέμβριο του 2017.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο ποινικολόγος που υπερασπίστηκε τα… δοκάρια του Ατρομήτου, είχε υποβάλει μήνυση κατά του Μελισσανίδη για απόπειρα… ανθρωποκτονίας!!! Πρωτόδικα το δικαστήριο είχε μετατρέψει την κατηγορία σε σωματικές βλάβες και είχε επιβάλει ποινή ενός έτους στον Μελισσανίδη όμως στο Εφετείο η ποινή έπεσε και ο Κούγιας υπέστη βαριά ήττα από την δικηγόρο του κυρίου Μελισσανίδη κυρία Έλλη Ρίζου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλέξης Κούγιας ήταν έξω φρενών με την απόφαση και δεν μπορούσε να χωνέψει ότι ηττήθηκε για ακόμα μία φορά κατά κράτος

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X