Αλ Κελαϊφί: «Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι παίκτης της Παρί. Του αρέσει αυτό το κλαμπ. Είναι ένας φανταστικός παίκτης»

Αλ Κελαϊφί: «Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι παίκτης της Παρί. Του αρέσει αυτό το κλαμπ. Είναι ένας φανταστικός παίκτης»
Photo Credits: INTIME

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί μίλησε σε πολωνικό Μέσο για τον Κιλιάν Εμπαπέ, πλέκοντας το εγκώμιο του σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ αναφέρθηκε και στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τα καλύτερα λόγια για τον Κιλιάν Εμπαπέ μίλησε σε πολωνικό Μέσο ο ιδιοκτητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Γαλλίας τόνισε πως άπαντες στον σύλλογο είναι χαρούμενοι που έχουν τον 24χρονο σούπερ σταρ και θα συνεχίσουν να τον έχουν, ενώ αναφέρθηκε και στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, λέγοντας πως δεν μπορεί να πει κάτι για υποψήφιες μεταγραφές.

«Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι παίκτης της Παρί. Του αρέσει αυτό το κλαμπ. Είναι ένας φανταστικός παίκτης. Είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Χαιρόμαστε που τον έχουμε και θα συνεχίσουμε να τον έχουμε.

Έχω μια πολιτική να μην μιλάω για παίκτες που δεν είναι στην Παρί και μεταγραφές που θα γίνουν ή θα έπρεπε να γίνουν. Αλλά δεν είναι μυστικό ότι ο Ρόμπερτ είναι ένας εκπληκτικός επιθετικός. Κάθε σύλλογος στον κόσμο τον κοίταξε και σε κάποια φάση σκέφτηκε να τον υπογράψει. Αλλά ο Ρόμπερτ είναι σήμερα στη Μπαρτσελόνα και το σέβομαι αυτό. Θα πρέπει να είστε περήφανοι για αυτόν. Δεν υπήρχαν πολλοί τέτοιοι ελεύθεροι σκοπευτές που σκόραραν σχεδόν σε κάθε ματς. Είναι μηχανή του γκολ. Και σπουδαίος τύπος. Γνωριστήκαμε και δεν μπορώ παρά να μιλήσω για αυτόν», ήταν τα λόγια του Αλ Κελαϊφί.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X