Θέλει Ζιντάν η Αλ Χιλάλ

Θέλει Ζιντάν η Αλ Χιλάλ
Photo Credits: INTIME

Ιδιαίτερη εντύπωση έχει προκαλέσει το ρεπορτάζ δημοσίευμα που αποκαλύπτει ότι οι διοικούντες την Αλ Χιλάλ έχουν θέσει ως προτεραιότητα τον Ζινεντίν Ζιντάν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζόρζε Ζεσούς «απειλείται» εδώ και αρκετές εβδομάδες, καθώς οι μέθοδοί του δεν γίνονται αποδεκτές από το σύνολο των ποδοσφαιριστών του, προεξάρχοντος του Νεϊμάρ, αν και ο Βραζιλιάνος άσος έσπευσε να διαψεύσει σχετικά δημοσιεύματα.

Μάλιστα την περασμένη Τετάρτη (27/9), εκπρόσωποι του συλλόγου της Σαουδικής Αραβίας, προσέγγισαν τον μάνατζερ του «Ζιζού», προκειμένου να μάθουν τις προθέσεις του.

Και όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, Ταλάλ Αλ-Οτάιμπι, ο οποίος έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Χ: «Επιβεβαιώθηκε. Ο προπονητής Ζινεντίν Ζιντάν θα είναι την επόμενη εβδομάδα στο Ριάντ»!

O Γάλλος τεχνικός απέρριψε ήδη προ ημερών πρόταση που είχε από τη Μαρσέιγ, για να διαδεχθεί τον Μαρθελίνο, και έτσι η ομάδα της Μασσαλίας προσέλαβε τον Τζενάρο Γκατούζο.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X