Super League: Πάει για αναβολή το Βόλος-Πανσερραϊκός λόγω της κατάστασης στη Μαγνησία

Super League: Πάει για αναβολή το Βόλος-Πανσερραϊκός λόγω της κατάστασης στη Μαγνησία
Photo Credits: INTIME

Στον «αέρα» βρίσκεται η διεξαγωγή του ματς της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ανάμεσα σε Βόλο και Πανσερραϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προς αναβολή το Βόλος-Πανσερραϊκός!

Σύμφωνα με πληροφορίες από Μέσα της Μαγνησίας, η αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (1/10)στις 16:00 το απόγευμα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, είναι πολύ πιθανό να μην διεξαχθεί.

Φυσικά ο λόγος είναι η τραγική κατάσταση που επικρατεί στη Θεσσαλική πόλη έπειτα από το πέρασμα της κακοκαιρία «Daniel» αλλά και του φαινομένου «Elias» τα οποία προκάλεσαν ανυπολόγιστες ζημιές στην περιοχή!

Θυμίζουμε ότι μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση του Βόλου με τον ΠΑΟΚ, η αποστολή της ομάδας δεν κατάφερε να επιστρέψει στην πόλη όπου εδρεύει, εξαιτίας της απαγόρευσης κυκλοφορίας που είχε επιβληθεί, ενώ μεταξύ άλλων οι αναμετρήσεις των ομάδων της Θεσσαλίας για το Κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ αναβλήθηκαν.

Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που οριστικοποιηθεί η αναβολή του ματς, δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα για τη μετάθεση του σε άλλη ημερομηνία καθώς, αμφότερες οι ομάδες δεν έχουν κάποιες άλλες υποχρεώσεις.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X