Γκατσίνοβιτς: «Πρέπει να δείξεις προσωπικότητα, γι' αυτό εκτέλεσα έτσι»

Γκατσίνοβιτς: «Πρέπει να δείξεις προσωπικότητα, γι' αυτό εκτέλεσα έτσι»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Γκατσίνοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το πέναλτι που εκτέλεσε α λα Πανένκα μίλησε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ατρομήτου, λέγοντας παράλληλα πως η Ένωση έπρεπε να έχει «τελειώσει» νωρίτερα το ματς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς:

«Θεωρώ πως σε αυτές τις στιγμές πρέπει να δείξεις προσωπικότητα. Για αυτο εκτέλεσα ετσι. Μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα και να εχουμε τελειώσει το ματς νωρίτερα. Ανέβηκε ο αντίπαλος και μας τιμώρησε. Σταθήκαμε τυχεροί στο τέλος. Πρεπει να τα τελειώνουμε το ματς νωρίτερα αυτα τα ματς. Μας δυσκόλεψε πέρυσι ο Ατρόμητος. Στην αρχή δεν είχαν τόσες ελπίδες αλλά έτσι όπως παίξαμε τους δώσυμε ελπίδες. Δεν πρέπει να είμαστε χαρούεμνοι έτσι όπως ετελίωσε το ματς με αυτή τη αγωνιώδη νίκη.

Έπρεπε να τελειώσουμε το ματς νωρίτερα. Είχαμε την κατοχή αλλα με το 1-0 μπορεί οποιοσδήποτε να σου κάνει ζημιά. Είναι λογικό, εχει ποιοτικούς ποδοσφαιρστες. Ομάδες σαν την ΑΕΚ δεν πρέπει να δίνουν χώρο.»

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X