Ένας χρόνος «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» και η ΠΑΕ το γιόρτασε: «Η ΑΕΚ με ορμητήριο το γήπεδο της, είναι και πάλι παντοδύναμη!»

Ένας χρόνος «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» και η ΠΑΕ το γιόρτασε: «Η ΑΕΚ με ορμητήριο το γήπεδο της, είναι και πάλι παντοδύναμη!»
Photo Credits: INTIME

Η «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» κλείνει το πρώτο της έτος και η ΑΕΚ φιλοδοξεί να το γιορτάσει απέναντι στον Ατρόμητο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας χρόνος «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» για την ΑΕΚ!

Οι κιτρινόμαυροι κλείνουν σήμερα ένα έτος στο νέο τους γήπεδο, όπου στο τέλος της σεζόν το πρόσημο ήταν απόλυτα θετικό με την ομάδα του Αλμέιδα να σηκώνει το νταμπλ. Οι υπεύθυνοι της Ένωσης έδειξαν μέσω των matrix του γηπέδου πλάνα και στιγμιότυπα από την περσινή χρονιά όπου η ομάδα του Πελάδο πέτυχε σπουδαίες νίκες και κατάφερε να επιστρέψει στην κορυφή. Μερίδιο στην μεγάλη επιτυχία, πέραν των παικτών είχε και ο κόσμος με την ΠΑΕ να τον ευχαριστεί για την αμέριστη στήριξή του και να του στέλνει μήνυμα.

Το κλίμα στο γήπεδο λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ατρόμητο είναι εξαιρετικό με την ΑΕΚ να βρίσκεται σε πολύ καλό μομέντουμ έπειτα από τις δύο εκτός έδρας νίκες απέναντι σε Μπράιτον και Παναθηναϊκό για την Ευρώπη και την Ελλάδα αντίστοιχα.

Πιο αναλυτικά το μήνυμα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ στον κόσμο: «Η ΑΕΚ με ορμητήριο το γήπεδο της, είναι και πάλι παντοδύναμη!».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X