Super League: Ο Πανσερραϊκός πήρε (3-2) το θρίλερ με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Super League: Ο Πανσερραϊκός πήρε (3-2) το θρίλερ με τον ΠΑΣ Γιάννινα
Photo Credits: INTIME

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι, ο Πανσερραϊκός επικράτησε με 3-2 του ΠΑΣ Γιάννινα και πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πανσερραϊκός πήρε μία πολύτιμη νίκη (3-2) απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικό με τις δύο ομάδες να σκοράρουν νωρίς από ένα τέρμα και τον Πανσερραϊκό έπειτα να κυριαρχεί έχοντας τον έλεγχο του αγώνα και την ευκαιρία να πάει στ’ αποδυτήρια με προβάδισμα.

Στο 9′ ο Χατζηστραβός κέρδισε πέναλτι από τον Καραχάλιο και το μετέτρεψε σε γκολ ο Πηλέας νικώντας τον Κλέιμαν για το 1-0 υπέρ των «λιονταριών» ωστόσο η απάντηση των Ηπειρωτών ήταν άμεση καθώς στο 11′, ο Τσαούσης εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Παντελάκης κάρφωσε τη μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα του Χόβαν για το 1-1.

Το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία ανέβασε στροφές και έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες, αρχικά στο 17′ με τον Χατζηστραβό να πλασάρει άουτ από καλή θέση και έπειτα στο 24′ με τον Κλέιμαν ν’ αποκρούει την κεφαλιά του Αυλωνίτη και η μπάλα στρώθηκε στον Άλεξιτς που κατάφερε ν’ αστοχήσει από απόσταση αναπνοής.

Τελικώς, η πίεση των Σερραίων απέφερε καρπούς καθώς στο 32′, ο Στάικος έπιασε σουτ και ο Κλέιμαν έκανε λάθος εκτίμηση βλέποντας τη μπάλα να καταλήγει μοιραία στο βάθος της εστίας του για το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το σύνολο του Θανάση Στάικου ήταν αυτό που ξεκίνησε καλύτερα απειλώντας στο 58′ με τη σέντρα σουτ του Ροσέρο ν’ αναγκάζει τον Χόβαν να διώξει δύσκολα σε κόρνερ και ισοφάρισε στο 62′ καθώς ο Ροσέρο έκανε γέμισμα με την άμυνα των γηπεδούχων να μην διώχνει και ο Τσαούσης με συρτό σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Χόβαν κάνοντας το 2-2.

Αντίστοιχα ο Πανσερραϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία κερδίζοντας πέναλτι σε ανατροπή του Μούργου από τον Τζίνο και στο 70′ ο Πηλέας ανέλαβε ξανά την εκτέλεση από τα 11 βήματα, όμως αυτή τη φορά αστόχησε στέλνοντας τη μπάλα μακριά πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Κλέιμαν.

Εκεί που όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα τελειώσει ισόπαλο, οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη καθώς στο 90′ ο Πεταυράκης βρήκε με ωραία κάθετη πάσα τον Άλεξιτς και ο τελευταίος εκτέλεσε τον Κλέιμαν στην κλειστή του γωνία για να διαμορφώσει το 3-2 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών.

Mάλιστα, οι Γιαννιώτες τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Καραχάλιου στο 90+5′ για τράβηγμα στον Σοφιανό, πριν αυτός βγει σε τετ α τετ με τον Κλέιμαν.

Οι συνθέσεις:

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Χόβαν, Δεληγιαννίδης (Ντάνκερλουϊ 86′), Αυλωνίτης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Πηλέας (Μασκανάκης 71′), Ουεντραόγκο (Θυμιάνης 87′), Στάικος, Μούργος (Σοφιανός 71′), Χατζηστραβός (Μορέιρα 55′), Άλεξιτς.

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος, Γκάρο (Λώλης 66′), Τζίνο (Λιάσος 90′), Παμλίδης, Τζίμας (Ροσέρο 55′), Κόντε (Μπάλαν 88′).

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X