Το Μαρούσι πήρε τον Μάρκο Λούκοβιτς

Το Μαρούσι πήρε τον Μάρκο Λούκοβιτς
Photo Credits: INTIME

Στην απόκτηση του 31χρονου πάουερ φόργουορντ, Μάρκο Λούκοβιτς, προχώρησε το Μαρούσι, όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ του παίκτη, Μίσκο Ρανζάτοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις τελευταίες «πινελιές» ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής σεζόν που θα το βρεθεί στα μεγάλα σαλόνια της Basket League προσθέτει το Μαρούσι στο ρόστερ του.

Η ομάδα των Βορείων Προαστείων προχώρησε στην περαιτέρω ενίσχυση της ρακέτας της, καθώς, ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Μάρκο Λούκοβιτς, όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ του παίκτη, Μίσκο Ρανζάτοβιτς.

Ο 31χρονος Σέρβος αγωνίζεται στη θέση του πάουερ φόργουορντ, ενώ την τελευταία διετία βρισκόταν στην Ισπανία, εκεί όπου είχε γεμάτες σεζόν με τη φανέλα της Μπρέογκαν.

Συγκεκριμένα, πέρσι κατέγραψε 6,7 πόντους και 3,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 23 συμμετοχές στην ACB, ενώ, τη σεζόν 2021/22 είχε 10,4 πόντους και 3,5 ριμπάουντ σε 32 ματς.

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X