Να περάσει ο επόμενος

Να περάσει ο επόμενος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek-ermis2Παίζοντας ποδόσφαιρο αξιώσεων κατά διαστήματα και έχοντας σε σπουδαίο μέρα την τριπλέτα των Πλατέλλα, Ανάκογλου και Κορδέρο, η ΑΕΚ πέρασε εύκολα και το εμπόδιο του Ερμή Ζωνιανών επικρατώντας με 3-0. Παρά την ένταση που επιχείρησε να δημιουργήσει η ομάδα από το χωριό του Βαγγέλη Μαρινάκη και την τραγική διαιτησία του Μαρκαντωνάτου, η Ενωση δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάνει επίδειξη δύναμης και να κάνει ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την επιστροφή στη φυσική της θέση.

Το ξεκίνημα της ΑΕΚ στην αναμέτρηση ήταν πρόδηλο των προθέσεων της. Στρίμωξε την ομάδα της Κρήτης στο μισό γήπεδο και άρχισε το σφυροκόπημα. Η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα στις ευκαιρίες του Πεταυράκη και του Ντακόλ (κυρίως η βολίδα του Βραζιλιάνου που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι), αλλά η Ενωση συνέχισε να ανεβάζει ρυθμούς με τη μεσαία γραμμή να δουλεύει στο φουλ. Στο 26’ ο Κορδέρο βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Ερμή, έστρωσε υπέροχα με το κεφάλι στον Γροντή που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά με λανθασμένη υπόδειξη του βοηθού Κότσα το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Το γκολ που λανθασμένα ακυρώθηκε, αλλά και η μεγάλη ευκαιρία του Ανάκογλου που έστειλε τη μπάλα απελπιστικά άουτ από το σημείο του πέναλτι δεν πτόησε τους «κιτρινόμαυρους». Συνέχισαν και κέρδισαν πέναλτι με τον Πλατέλλα – σε φάση που θα έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ρουμπάκη – αλλά ο υπερβάλλων ζήλος του μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ τον οδήγησε σε εκτέλεση που απέκρουσε ο Μήτρου. Ωστόσο, ο Πόποβιτς πήρε το «ριμπάουντ» και έβγαλε κάθε άγχος πάνω από την ΑΕΚ πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Πολύ πιο ήρεμοι, οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν φορτσάτοι στο δεύτερο μέρος. Πίεσαν τον Ερμή στο μισό γήπεδο και κατάφεραν γρήγορα να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, έπειτα από την ασίστ του Γεωργέα και το ωραίο πλασέ του Ανάκογλου (54’). Η Ενωση είχε ακόμα μια πολύ καλή στιγμή με την κεφαλιά του Πόποβιτς στη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, την οποία εξουδετέρωσε εξ επαφής ο Μήτρου.

Ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» κρατούσαν το καλύτερο για το τέλος. Ο Βαγγέλης Πλατέλλας έκανε εκπληκτική κίνηση, που αξίζει να μπει στα χάι λάιτ της σεζόν και έδωσε γκολ πάρε βάλε στον Βασίλη Τσεβά που την έστειλε με προβολή στα δίχτυα. Οι παίκτες της ΑΕΚ συνέχισαν με κέφι ως το φινάλε, δημιούργησαν κάποιες καλές φάσεις αλλά ο δείκτης της διαφοράς του σκορ δεν ανέβηκε άλλο και έμεινε τελικά στο 3-0.

Δείτε το live της αναμέτρησης όπως το μετέφερε το enwsi.gr πατώντας εδώ

ΑΕΚ (Τ. Δέλλας, 4-2-3-1): Καραγκιολίδης, Γεωργέας (75’ Τσουκαλάς), Πεταυράκης, Ρόβας, Τσιρίλο, Κορδέρο, Γροντής (69’ Τσεβάς), Ντακόλ, Πόποβιτς, Ανάκογλου, Πλατέλλας (82’ Τσουμάγκας)

Ερμής Ζωνιανών (Μ. Σουτζής, 4-5-1): Μήτρου, Κανδυλάκης, Κοζωρόνης, Μπριλάκης, Σταυρακάκης, Ρουμπάκης (83’ Κάββαλος), Μπέρκης (69’ Κοζανίδης) , Αριστεινίδης, Ευαγγέλου, Πλουσής, Βαρούχας (60’ Κλίνης)

Την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Μαρκαντωνάτος είδαν οι Ρόβας (10’), Ρουμπάκης (25’), Βαρούχας (45’), Μπριλάκης (59’)

Εισιτήρια: 6.384

Εισπράξεις: 23.705 ευρώ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X