Market Pass: Ποιοι πληρώνονται σήμερα την τριπλή ενίσχυση – Μέχρι πότε γίνονται αιτήσεις για νέους δικαιούχους

Market Pass: Ποιοι πληρώνονται σήμερα την τριπλή ενίσχυση – Μέχρι πότε γίνονται αιτήσεις για νέους δικαιούχους

Από σήμερα το απόγευμα Πέμπτη (28/09) θα δουν οι δικαιούχοι του Market Pass τα χρήματα στους λογαριασμούς τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από σήμερα το απόγευμα Πέμπτη (28/09) θα δουν οι δικαιούχοι του Market Pass τα χρήματα να πιστώνονται στους λογαριασμούς τους.

Οι δικαιούχοι θα λάβουν σε μια τριπλή δόση το ποσό της οικονομικής ενίσχυσης που αφορά τους μήνες Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο. Για τους νέους δικαιούχους η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων θα είναι ανοιχτή μέχρι την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023 με την πληρωμή τους να έχει προγραμματιστεί για τις 5 Νοεμβρίου 2023.

H πίστωση των ποσών είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, όσον αφορά τους παλαιούς δικαιούχους και όσους υπέβαλαν αίτηση ενίσχυσης (μέσω ψηφιακής χρεωστικής κάρτας) έως και την 25η Σεπτεμβρίου. Τα χρήματα θα μπουν στους λογαριασμούς των δικαιούχων από την Πέμπτη το απόγευμα.

Η οικονομική ενίσχυση αφορά σε όλους όσοι είχαν ήδη λάβει την οικονομική ενίσχυση τους προηγούμενους μήνες ή υπέβαλαν νέα αίτηση έως τις 25 Σεπτεμβρίου, για να αλλάξουν τον τρόπο χορήγησης της ενίσχυσης ή να μεταβάλουν τον αριθμό IBAN του τραπεζικού λογαριασμού, σε σχέση με την πρώτη καταβολή.

Διαβάστε περισσότερα στο thestandard.gr

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X