Ο Λιβάι είναι το «βαρόμετρο» για την ΑΕΚ - Μόνο καλό θα του κάνει ο ανταγωνισμός με Πόνσε (VIDEO)

Ο Λιβάι είναι το «βαρόμετρο» για την ΑΕΚ - Μόνο καλό θα του κάνει ο ανταγωνισμός με Πόνσε (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Λιβάι ήταν, είναι και θα είναι το «βαρόμετρο» για την ΑΕΚ συμπαρασύροντας την ομάδα και τους συμπαίκτες του, ενώ μόνο καλό θα του κάνει ο ανταγωνισμός με τον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο έγινε πολλή κουβέντα και συζήτηση για την απόδοση του σταρ της ΑΕΚ, Λιβάι Γκαρσία.

Και επειδή στην Ελλάδα ζούμε, φαντάζομαι ότι αντιλαμβάνεστε τι ακριβώς εννοούμε; Αναφερόμαστε στις τρεις μεγάλες ευκαιρίες που είχε ο άσος της ΑΕΚ στο πρώτο 45λεπτο. «Ε, και;», απαντάμε εμείς. Τι λέμε; Ότι ο Λιβάι Γκαρσία ήταν, είναι και θα είναι το «βαρόμετρο» για την Ένωση μέσα στο γήπεδο.

Είναι ο παίκτης που κάνει τη διαφορά… Και αν θέλετε να πάμε συγκεκριμένα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (1-2), το λέμε ξεκάθαρα. Η φάση του 12′ είναι «κλειδί» στα μάτια μας για την «κιτρινόμαυρη» κατάληξη του ντέρμπι.

Λίγο νωρίτερα η ΑΕΚ έχει βρεθεί να χάνει με 1-0 και ο Λιβάι βγάζει κατευθείαν αντίδραση δείχνοντας προς όλους και δη στους συμπαίκτες του πως «μάγκες, εδώ ήρθαμε για να φύγουμε νικητές». Η ενέργειά του δίνει τεράστια αυτοπεποίθηση εκείνη τη στιγμή στην Ένωση. Της δίνει φτερά… Ο Λιβάι συμπαρασύρει τους συμπαίκτες του για να μην πέσουν ψυχολογικά επειδή η ομάδα βρέθηκε να χάνει νωρίς στο ντέρμπι. Επίσης ακολουθεί η φάση με την κεφαλιά του που αποκρούει ο Μπρινιόλι. Άλλη μία φάση με την οποία ο Λιβάι δείχνει παντού πως είναι ο παίκτης που θα αποτελεί τον διαρκή κίνδυνο για την αντίπαλη άμυνα.


Πού θέλουμε να καταλήξουμε; Σ’ αυτό που αναφέρουμε στον τίτλο. Ο Λιβάι είναι το «βαρόμετρο» για την ΑΕΚ ακόμη και αν δεν σκοράρει και προφανώς αυτό βλέπουν όλοι.

Δεν είναι τυχαίο πως με μηδέν γκολ ακόμα έχει εκτοξεύσει την αξία του από τα επτά στα 12 εκατ. ευρώ στο Transfermarkt. Οι ξένοι βλέπουν πως ο Γκαρσία είναι «θωρηκτό». Βλέπουν τι εστί για την ΑΕΚ. Αναγνωρίζουν πως μ’ αυτόν στην ενδεκάδα η Ένωση είναι άλλη ομάδα.


Και κρατήστε και κάτι τελευταίο… Οι επιθετικοί είναι να μην ξεμπουκώσουν… Τι εννοούμε; Ενδεχομένως ο Λιβάι να είναι στα κάτω του, επειδή δεν βρίσκει δίχτυα. Αλλά αν το κάνει μία, μετά θα ανοίξει ο λογαριασμός για τα καλά.

Δείτε και διαβάστε περισσότερα

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X