Μακάμπι Χάιφα: Πολεμικό σκηνικό στο γήπεδο που θα επισκεφτεί ο Παναθηναϊκός την άλλη Πέμπτη! (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Μακάμπι Χάιφα: Πολεμικό σκηνικό στο γήπεδο που θα επισκεφτεί ο Παναθηναϊκός την άλλη Πέμπτη! (VIDEO - ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Σκηνικό πολέμου στην Χάιφα, κατά την διάρκεια του ματς της Μακάμπι με την Μπνέι Σαχίν, σε ένα γήπεδο το οποίο θα επισκεφτεί την προσεχή Πέμπτη ο Παναθηναϊκός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτες εικόνες στην έδρα της Μακάμπι Χάιφα, όπου… έβρεξε φωτοβολίδες κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με την Μπνέι Σαχίν και μην ξεχνάμε πως θα επισκεφτεί σε μία εβδομάδα ο Παναθηναϊκός.

Σκηνικό πολέμου στην Χάιφα, κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της Μακάμπι με την Μπνέι Σαχίν, σε ένα γήπεδο το οποίο θα επισκεφτεί την προσεχή Πέμπτη ο Παναθηναϊκός για την δεύτερη αγωνιστική του Europa League.

Στο 75ο λεπτό η αναμέτρηση διεκόπη για αρκετά λεπτά, αφού άρχισε να… βρέχει φωτοβολίδες, που όμως έρχονταν από εξωτερικούς χώρους του γηπέδου!

Μακάμπι Χάιφα: Πολεμικό σκηνικό στο γήπεδο που θα επισκεφτεί ο Παναθηναϊκός την άλλη Πέμπτη! (VIDEO - ΦΩΤΟ) Μακάμπι Χάιφα: Πολεμικό σκηνικό στο γήπεδο που θα επισκεφτεί ο Παναθηναϊκός την άλλη Πέμπτη! (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Μάλιστα από αυτή την βροχή φωτοβολίδων, προκλήθηκαν αρκετές εστίες φωτιάς σε εξωτερικά σημεία του γηπέδου (πάρκινγκ), ενώ πολλές από αυτές έκαψαν καθίσματα.

Η αστυνομία συνέλαβε έξι υπόπτους (από 16 έως 24 ετών) που φέρονται να εκτόξευαν τις φωτοβολίδες από σημείο εκτός γηπέδου, ενώ αναφέρεται ότι είχαν και την βοήθεια ενός drone.

Από αυτό το περίεργο σκηνικό δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, αλλά μόνο υλικές ζημιές.

Δείτε το βίντεο:

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X