Μπριάνα Στιούαρτ: MVP και πάλι!

Μπριάνα Στιούαρτ: MVP και πάλι!
Photo Credits: INTIME

Για δεύτερη φορά στην καριέρα της η παίκτρια της Νέας Υόρκης πήρε το βραβείο της πολυτιμότερης στο WNBA

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δεύτερη φορά στην καριέρα της η Μπριάνα Στιούαρτ αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια στο WNBA.

Και πως να μην αναδειχθεί; Η Στιούαρτ τελείωσε τη σεζόν με μέσο όρο 23 πόντους ανά αγώνα, 9,3 ριμπάουντ και 3,8 ασίστ.

Η Στιούαρτ έλαβε 20 από τις 60 ψήφους και 446 συνολικά βαθμούς. Η φόργουορντ της Κονέκτικατ Σαν, Αλίσα Τόμας, τερμάτισε δεύτερη στην ψηφοφορία, ενώ η σέντερ των Las Vegas Aces Έιτζα Γουίλσον, δύο φορές MVP του WNBA, τρίτη.

Η Στιούαρτ υπέγραψε με τους Liberty ως free agent τον Φεβρουάριο, αφού πέρασε τις πρώτες έξι σεζόν της καριέρας της με τους Seattle Storm. Έγινε free agent πριν από τη σεζόν του 2022 και αποφάσισε να μείνει με το Σιάτλ με ένα μονοετές συμβόλαιο supermax.

Η Στιούαρτ κέρδισε το πρώτο της βραβείο MVP το 2018, αφού είχε κατά μέσο όρο 21,8 πόντους ανά αγώνα και βοήθησε τους Storm να κερδίσουν το πρωτάθλημα. Κέρδισε επίσης το βραβείο MVP τελικών εκείνο το φθινόπωρο.

Δύο χρόνια αργότερα, το Σιάτλ κέρδισε άλλον έναν τίτλο και η Στιούαρτ κέρδισε το δεύτερο MVP των τελικών. Αυτή τη σεζόν, η Στιούαρτ σημείωσε ρεκόρ πόντων μίας σεζόν στο WNBA με 919 προτού την ξεπεράσει η Τζουελ Λόιντ την τελευταία μέρα της σεζόν.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X