Αλέ: «Η απώλεια του τίτλου με πόνεσε περισσότερο από όταν έμαθα για τον καρκίνο»

Αλέ: «Η απώλεια του τίτλου με πόνεσε περισσότερο από όταν έμαθα για τον καρκίνο»
Photo Credits: INTIME

Ο Σεμπαστιάν Αλέ κατάφερε να κερδίσει τον σημαντικότερο αγώνα της ζωής του, απέναντι στον καρκίνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ζωή έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Σεμπαστιάν Αλέ αφού μετά από τη μετακίνησή του από τον Άγιαξ στην Ντόρτμουντ έμαθε πως είχε κακοήθη όγκο στα γεννητικά του όργανα και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες για να τον αντιμετωπίσει.

Τελικά, ο Σενεγαλέζος διεθνής επιθετικός βγήκε θριαμβευτής από αυτή την τιτάνια μάχη αφήνοντας πίσω του το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε, με τον ίδιο να παραχωρεί συνέντευξη στην “Bild” και να παρομοιάζει τον πόνο της αρρώστιας με εκείνον που βίωσε πριν μερικούς μήνες όταν η Ντόρτμουντ απέτυχε να πάρει τον τίτλο της Bundesliga.

Τίτλο που κρατούσε στα δικά της χέρια και είχε τη χρυσή ευκαιρία να εκτοπίσει από την κορυφή την Μπάγερν έπειτα από 10 χρόνια αλλά που την άφησε να της ξεφύγει με το εντός έδρας 2-2 με την Μάιντς την τελευταία αγωνιστική.

«Είναι αλήθεια, ο τίτλος της Bundesliga που χάσαμε με τέτοιο τρόπο με έκανε να πονέσω περισσότερο από αυτό που ένιωσα μετά τη διάγνωση του καρκίνου. Εάν είσαι άρρωστος δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Θα πρέπει να το αποδεχτείς και να πορευτείς με αυτό, όμως εμείς είχαμε τον τίτλο στα χέρια μας, ήταν στο δικό μας χέρι», τόνισε ο 29χρονος επιθετικός, και πρόσθεσε:

«Σε μία τέτοια περίπτωση οφείλεις να αποδεχτείς, όσο επώδυνο και αν είναι, ότι διέπραξες λάθη και πήρες λανθασμένες αποφάσεις. Οι χαμένες ευκαιρίες σε τρώνε.

Σκέφτεσαι τι θα μπορούσες να είχες κάνει καλύτερα, αλλά έμαθα επίσης, ειδικά κατά τη διάρκεια της ασθένειας, να μην αφήνω τα αρνητικά πράγματα να με κυριεύουν.»

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X