Μοντέλα: «Η Τουρκία μου θυμίζει την παιδική μου ηλικία»

Μοντέλα: «Η Τουρκία μου θυμίζει την παιδική μου ηλικία»
Photo Credits: INTIME

Η...περιπέτεια του Βιτσέντζο Μοντέλα ως ομοσπονδιακού προπονητή της Τουρκίας ξεκίνησε επίσημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο  Ιταλός προπονητής παρουσιάστηκε σήμερα (27/9) στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα δουλέψω σε αυτή τη χώρα» είπε ο πρώην προπονητής της Φιορεντίνα και της Μίλαν.
«Θέλουμε να φέρουμε ευτυχία σε όλους τους φιλάθλους. Δεν είχα κανένα δισταγμό να αποδεχτώ αυτή την πρόταση», πρόσθεσε ο πρώην επιθετικός γνωρίζει την πραγματικότητα του τουρκικού ποδοσφαίρου έχοντας καθίσει στον πάγκο της Άδανα Ντεμίρσπορ.

«Έχουμε μια νεανική, ποιοτική ομάδα. Θέλουμε να μεταδώσουμε ένα αίσθημα υπερηφάνειας και κυριαρχίας στον αγωνιστικό χώρο. Είναι μια σημαντική ευθύνη, αλλά είμαστε εδώ για να την υποστηρίξουμε», εξήγησε.

«Είμαι δύο χρόνια στην Τουρκία. Καταλαβαίνω καλύτερα τα συναισθήματα και την κουλτούρα. Αυτές οι αισθήσεις είναι παρόμοιες με αυτές της Ιταλίας, μου θυμίζουν τα παιδικά μου χρόνια. Φυσικά θα υπάρξουν άνθρωποι που θα με επικρίνουν, αλλά πάντα θα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό, παρακολουθώντας και αναλύοντας κάθε αγώνα. Για εμάς το ομαδικό πνεύμα είναι πολύ σημαντικό, πρέπει να το αντικατοπτρίζουμε στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες πρέπει να αντικατοπτρίζουν το πνεύμα της ομάδας τους όταν εντάσσονται στην εθνική ομάδα. Θα είμαστε εδώ για να το διασφαλίσουμε. Το να φοράς αυτή τη φανέλα δεν είναι δώρο, είναι κύρος. Εκπροσωπούμε ένα πολύ σημαντικό έθνος», πρόσθεσε ο Μοντέλα, o οπίος υπόγραψε συμβόλαιο με την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Τουρκίας έως το 2026.
Μάλιστα σύμφωνα με την εφημερίδα της Τουρκίας «Fanatik», η συμφωνία περιλαμβάνει ειδική ρήτρα: η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας ζήτησε από τον Ιταλό να ζήσει στην Τουρκία.
Τα ταξίδια του προπονητή στο εξωτερικό θα υπόκεινται σε εξουσιοδότηση.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X