Σάκκαρη: Το πρωί της Πέμπτης η πρεμιέρα της στο Τόκιο με Ντόι

Σάκκαρη: Το πρωί της Πέμπτης η πρεμιέρα της στο Τόκιο με Ντόι

Η Μαρία Σάκκαρη ετοιμάζεται για νέο θρίαμβο, αρχίζοντας από τον 2ο γύρο του WTA τουρνουά στο Τόκιο κόντρα στη Γιαπωνέζα Μισάκι Ντόι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μαρία Σάκκαρη επιστρέφει στα κορτ ύστερα από τον θρίαμβό της στη Γκουαδαλαχάρα, αυτήν τη φορά για 500άρι τουρνουά, το Pan Pacific Open στο Τόκιο.

Η 28χρονη πρωταθλήτρια αρχίζει τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά από τον 2ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μισάκι Ντόι.

Η αναμέτρηση με τη Γιαπωνέζα νο331 στον κόσμο θα διεξαχθεί όχι νωρίτερα από τις 11:00 το πρωί της Πέμπτης, μιας και αποτελεί το τελευταίο παιχνίδι της ημέρας.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αγωνιστεί στα προημιτελικά με τη νικήτρια του Καρολίν Γκαρσιά – Ανχελίνα Καλίνινα.

Αν η Σάκκαρη φτάσει μέχρι τα ημιτελικά, τότε δεν αποκλείεται να βρει απέναντί της μία… Ελληνίδα. Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ επικράτησε την Τρίτη της Σακούρα Χοσόγκι από την Ιαπωνία και προκρίθηκε στον 2ο γύρο, όπου αντιμετωπίζει την Νταρία Κασάτκινα.

Ο αγώνας με τη Ρωσίδα νο13 του κόσμου είναι προγραμματισμένος για τις 6:30 το πρωί της Πέμπτης κι αν προκριθεί, αντιμετωπίζει στα προημιτελικά την Τζέσικα Πεγκούλα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X