Απίστευτη ατυχία στον Ερυθρό Αστέρα: Χτύπησε ο Νεμάνια Μπιέλιτσα!

Απίστευτη ατυχία στον Ερυθρό Αστέρα: Χτύπησε ο Νεμάνια Μπιέλιτσα!
Photo Credits: INTIME

Μεγάλη αγωνία επικρατεί στον Ερυθρό Αστέρα, καθώς τραυματίστηκε στην προπόνηση ο Νεμάνια Μπιέλιτσα και υπάρχουν φόβοι είναι ότι σοβαρή η ζημιά!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκινάει η σεζόν για τον Ερυθρό Αστέρα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «telesport.rs», ο Νεμάνια Μπιέλιτσα τραυματίστηκε στην προπόνηση και επικρατεί μεγάλη αγωνία, καθώς υπάρχουν φόβοι πως έχει υποστεί σοβαρή ζημιά.

Αυτό σημαίνει, πως ο έμπειρος φόργουορντ είναι πιθανό να μείνει εκτός για αρκετό χρονικό διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται οι «ερυθρόλευκοι» να ψάξουν στην αγορά για τον αντικαταστάτη του.

Στο μεταξύ, ο 35χρονος φόργουορντ έρχεται από μία πολύ δύσκολη σεζόν, αφού πέρυσι υπέγραψε στη Φενέρμπαχτσε, αλλά δεν κατάφερε να προσφέρει στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη εξαιτίας ενός τραυματισμού που τον άφησε εκτός για αρκετό καιρό.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X