Καταγγελίες για τον αθλητικό διευθυντή του Άγιαξ: Έκανε μεταγραφές μόνο μέσω δικού του ατζέντη!

Καταγγελίες για τον αθλητικό διευθυντή του Άγιαξ: Έκανε μεταγραφές μόνο μέσω δικού του ατζέντη!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο μέχρι πρότινος αθλητικός διευθυντής του Άγιαξ, Σβεν Μίσλιντατ κατηγορείται πως ανάγκαζε ποδοσφαιριστές να στραφούν σε συγκεκριμένο μανατζερικό γραφείο δικών του συμφερόντων προκειμένου να προχωρήσουν οι μεταγραφές τους!

«Υπάρχουν ενδείξεις πως δεν ύποπτη μόνο η μεταγραφή του Σόσα, αλλά και άλλες μεταγραφές που ολοκληρώθηκαν από τον Σβεν Μίσλιντατ στον Άγιαξ», τόνισε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας επενδυτών στο ολλανδικό ποδόσφαιρο, Γκέρμπεν Έφερτς.

Όπως υποστηρίζει ο τελευταίος, ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής, ο οποίος μετά την διακοπή του ντέρμπι με την Φέγενορντ απολύθηκε, ζητούσε από τους ποδοσφαιριστές που επρόκειτο να μεταγραφούν στον Άγιαξ να επιλέξουν τον ατζέντη Άρθουρ Μπεκ.

Στην περίπτωση του αριστερού μπακ, Μπόρνα Σόσα που μεταπήδησε από την Στουτγκάρδη στον Άγιαξ, το deal έγινε από γερμανική φίρμα εκπροσώπησης παικτών, η οποία έχει μετοχές σε άλλη εταιρία ιδιοκτησίας του Σβεν Μίσλιντατ.

Τούτος ήταν ένας από τους λόγους που η ολλανδική ομάδα έλυσε πρόωρα την συνεργασία της με τον Γερμανό αθλητικό διευθυντή. Η VEB (oμοσπονδία επενδυτών στο ολλανδικό ποδόσφαιρο) με επιστολή στο διοικητικό συμβούλιο του Άγιαξ, θέτει μια σειρά ερωτημάτων σχετικά με τον ρόλο του Μίσλιντατ στις μεταγραφές που πραγματοποίησε ο «Αίαντας» το καλοκαίρι.

Ο Έφερτς θεωρεί πως η υπόθεση Σόσα δεν είναι η μόνη που βαραίνει τον πρώην επικεφαλής σκάουτινγκ της Άρσεναλ.

«Υπάρχουν ενδείξεις και για άλλες περιπτώσεις. Φαίνεται πως έχουν σταλεί μηνύματα σε ποδοσφαιριστές όπου ενημερώθηκαν πως δεν μπορούν να κάνουν την μεταγραφή των ονείρων τους εάν δεν προτιμήσουν τον ατζέντη Μπεκ».

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X