Ο Γκατσίνοβιτς για το μήνυμα σε Ιωαννίδη: «Μάλλον στην Ελλάδα δεν είναι φυσιολογικό να το στείλω» (VIDEO)

Ο Γκατσίνοβιτς για το μήνυμα σε Ιωαννίδη: «Μάλλον στην Ελλάδα δεν είναι φυσιολογικό να το στείλω» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μίλησε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για το όμορφο σχόλιο στον Ιωαννίδη μέσω social media προ ολίγων ημερών.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επικράτησε του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο με 2-1 και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο SPORT24 αναφερόμενος στα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση, αλλά και στο όμορφο σχόλιο που έκανε στον Ιωαννίδη μέσω social media προ ολίγων ημερών, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως αυτό πρέπει να είναι το φυσιολογικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη της Ένωσης:

“Είναι μία μεγάλη νίκη. Είναι δύσκολο να έρχεσαι εδώ και να κερδίζεις και να παίξεις όπως παίξαμε. Θεωρώ πως το κλειδί ήταν η προσωπικότητα. Παίξαμε με τον τρόπο μας όπως πάντα. Δεχθήκαμε γκολ και δεν αλλάξαμε τίποτα. Μείναμε ήρεμοι και αξίζαμε τη νίκη. Δεχθήκαμε γκολ. Το βασικό είναι πως μείναμε ήρεμοι, κάναμε ευκαιρίες και περιμέναμε τις στιγμές μας”.

Για το πώς διαχειρίστηκε η ΑΕΚ τα τρία παιχνίδια με Ολυμπιακό, Μπράιτον και Παναθηναϊκό σε οκτώ μέρες: “Έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές και παρά τις σημαντικές απουσίες και όποιος μπαίνει μέσα παίζει καταπληκτικά. Παλεύουμε και πιστεύουμε ο ένας στον άλλον και σε αυτό που θέλει ο προπονητής από εμάς. Έτσι μπορείς να κερδίσεις τον οποιονδήποτε”.

Για το σχόλιο που έκανε στον Ιωαννίδη για το γκολ του πριν από λίγες μέρες: “Αυτό πρέπει να είναι το φυσιολογικό. Μπορεί στην Ελλάδα να μην είναι φυσιολογικό. Ο Ιωαννίδης είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου. Σήμερα έπαιξε εκπληκτικά, μας δημιούργησε προβλήματα. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν και ξέρω την ποιότητά του. Είναι καλός άνθρωπος και του εύχομαι να συνεχίσει έτσι”.

Δείτε το βίντεο:

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X