
Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μίλησε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για το όμορφο σχόλιο στον Ιωαννίδη μέσω social media προ ολίγων ημερών.
Η ΑΕΚ επικράτησε του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο με 2-1 και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο SPORT24 αναφερόμενος στα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση, αλλά και στο όμορφο σχόλιο που έκανε στον Ιωαννίδη μέσω social media προ ολίγων ημερών, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως αυτό πρέπει να είναι το φυσιολογικό.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη της Ένωσης:
“Είναι μία μεγάλη νίκη. Είναι δύσκολο να έρχεσαι εδώ και να κερδίζεις και να παίξεις όπως παίξαμε. Θεωρώ πως το κλειδί ήταν η προσωπικότητα. Παίξαμε με τον τρόπο μας όπως πάντα. Δεχθήκαμε γκολ και δεν αλλάξαμε τίποτα. Μείναμε ήρεμοι και αξίζαμε τη νίκη. Δεχθήκαμε γκολ. Το βασικό είναι πως μείναμε ήρεμοι, κάναμε ευκαιρίες και περιμέναμε τις στιγμές μας”.
Για το πώς διαχειρίστηκε η ΑΕΚ τα τρία παιχνίδια με Ολυμπιακό, Μπράιτον και Παναθηναϊκό σε οκτώ μέρες: “Έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές και παρά τις σημαντικές απουσίες και όποιος μπαίνει μέσα παίζει καταπληκτικά. Παλεύουμε και πιστεύουμε ο ένας στον άλλον και σε αυτό που θέλει ο προπονητής από εμάς. Έτσι μπορείς να κερδίσεις τον οποιονδήποτε”.
Για το σχόλιο που έκανε στον Ιωαννίδη για το γκολ του πριν από λίγες μέρες: “Αυτό πρέπει να είναι το φυσιολογικό. Μπορεί στην Ελλάδα να μην είναι φυσιολογικό. Ο Ιωαννίδης είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου. Σήμερα έπαιξε εκπληκτικά, μας δημιούργησε προβλήματα. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν και ξέρω την ποιότητά του. Είναι καλός άνθρωπος και του εύχομαι να συνεχίσει έτσι”.
Δείτε το βίντεο:
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Η ΑΕΚ κρεμά στα… μανταλάκια όσους «πολέμησαν» το γήπεδο – Σε… περίοπτη θέση στο Μουσείο της ΑΕΚ οι Βασιλόπουλος, Μάλλιος, Λαφαζάνης και Σκουρλέτης!
- Αλλάζει πιθανότατα ώρα το ΑΕΚ-Άρης τη Δευτέρα
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Η αισιόδοξη πλευρά μιας ανολοκλήρωτης στάσης
- «Πιθανός προορισμός για τον Οτσόα η ΑΕΚ και ο Αλμέιδα»



Η συναρπαστική ζωή του σπουδαίου ηθοποιού Γιώργου Φούντα: Ήταν γαλατάς, μποξέρ, ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και παραλίγο να υποδυθεί τον Τζέιμς Μποντ

Μεγάλη έκπληξη: Με Γιακουμάκη, αλλά χωρίς Μέσι η κορυφαία ενδεκάδα στο MLS (ΦΩΤΟ)

Δώρο Χριστουγέννων 2023: Πώς υπολογίζεται και πότε καταβάλλεται – Οι δικαιούχοι

Χριστούγεννα με ΔΩΡΟ ΣΚΡΑΤΣ – Νέοι εορταστικοί λαχνοί «Δώρο ΣΚΡΑΤΣ» και «Έχεις Δώρο 100.000 ευρώ» με ειδική περιοχή για ευχές

Ρεύμα: Από 1η Ιανουαρίου το νέο «πράσινο» τιμολόγιο – Αισιοδοξία για την πορεία των τιμών