Δικαίωση της ΑΕΚ - Τιμωρήθηκαν οι διαιτητές του αγώνα της πρεμιέρας με τη Πυλαία!

Δικαίωση της ΑΕΚ - Τιμωρήθηκαν οι διαιτητές του αγώνα της πρεμιέρας με τη Πυλαία!
Photo Credits: INTIME

Το δίδυμο Καρυδάκη- Γιακαλή που σφύριξε τον αγώνα της ΑΕΚ με την Πυλαία τιμωρήθηκε από την ΚΕΔ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είχε σοβαρά παράπονα για την διαιτησία των Καρυδάκη- Γιακαλή στον αγώνα της πρεμιέρας με την Πυλαία και ήρθε η ΚΕΔ λίγες ημέρες αργότερα για να την δικαιώσει απόλυτα.

Η επιτροπή διαιτησίας τιμώρησε το διαιτητικό δίδυμο που σφύριξε τον αγώνα της ΑΕΚ με είκοσι ημέρες αποκλεισμό για πλημμελή άσκηση καθηκόντων. Η «Ένωση» από την πρώτη στιγμή εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια της για τον τρόπο που διεύθυναν οι συγκεκριμένοι διαιτητές την αναμέτρηση. Εκτός από τα τρανταχτά λάθη που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα, χαρίστηκαν και στο εξαιρετικά σκληρό παιχνίδι των φιλοξενούμενων, οι οποίοι μάλιστα είχαν και το θράσος να βγάλουν ανακοίνωση διαμαρτυρίας για μια διαιτησία που τους ευνόησε για παραπάνω από 58 λεπτά.

Η ανακοίνωση της ΟΧΕ αναφέρει:

Η ΚΕΔ/ ΟΧΕ σε χθεσινή της συνεδρίαση και λαμβάνοντας υπόψη την έκθεση του παρατηρητή αλλά και το video του αγώνα, αποφάσισε να τιμωρήσει τους διαιτητές ΚΑΡΥΔΑΚΗ – ΓΙΑΚΑΛΗ με είκοσι (20) ημερολογιακές ημέρες για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων τους για τον αγώνα της Handball Premier ΑΕΚ – ΠΥΛΑΙΑ που διεξήχθη στις 23/09/2023.

Η ποινή ισχύει από σήμερα 26/09/2023

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X