Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ισπανίας (26/9)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ισπανίας (26/9)

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει η μεσοβδόμαδη αγωνιστική στην Ισπανία. Στην έδρα της επικίνδυνης Μαγιόρκα φιλοξενείται η Μπαρτσελόνα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σεβίλλη – Αλμερία        20:00

Μίνι ανδαλουσιάνικο ντέρμπι στο «Πιθχουάν». Σε κακή κατάσταση και οι δυο αντίπαλοι. Η Σεβίλλη προβληματίζει με την απόδοσή της. Πήρε δύσκολα 0-0 από την Οσασούνα στην Παμπλόνα. Παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού με μόλις μια νίκη στο ενεργητικό μετά από έξι αγώνες στην Πριμέρα. Χειρότερα είναι τα πράγματα για την Αλμερία που παραμένει στην τελευταία θέση με δύο πόντους και δίχως να έχει νικήσει ακόμη. Στο τελευταίο της ματς παραχώρησε 2-2 στη Βαλένθια. Δέχεται γκολ σε όλα τα παιχνίδια της. Πέρυσι και στα δυο ματς μίλησε η έδρα με το ίδιο σκορ: 2-1.

Προγνωστικό στοιχήματος: Η Σεβίλλη έστω και δύσκολα θα πάρει τη νίκη. Πιθανότατα με Under.

Μαγιόρκα – Μπαρτσελόνα         22:30

Το ματς στο «Son Moix» για την 7η αγωνιστική της La Liga έχει φαβορί που είναι η Μπαρτσελόνα. Η Μαγιόρκα παλεύει για να βρει ρυθμό, αλλά θα πρέπει να παίξει πολύ καλή άμυνα για να τα καταφέρει. Η Μαγιόρκα άρχισε τη σεζόν για μια άνετη παραμονή στην κατηγορία, που είναι και πρωταρχικός της στόχος. Άρχισε με ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Λας Πάλμας, ακολούθησαν δύο ήττες από τη Βιγιαρεάλ (1-0 εντός έδρας) και τη Γρανάδα (3-2 εκτός έδρας), αλλά ακολούθησαν δύο καλά αποτελέσματα – το 0-0 με την Αθλέτικ Μπιλμπάο εντός έδρας και το 1-0 επί της Θέλτα εκτός έδρας. Ωστόσο, την τελευταία αγωνιστική έχασε με το βαρύ 5-3 στην έδρα της Τζιρόνα. Η Μπαρτσελόνα μετά την ισοπαλία 0-0 με τη Χετάφε εκτός έδρας στην πρεμιέρα συνέχισε με πέντε σερί επιτυχίες και ορισμένες πολύ καλές εμφανίσεις – κυρίως στις νίκες με 5-0 επί της Μπέτις και της Αντβέρπ εντός έδρας. Το περασμένο Σάββατο, αν και έχανε με 0-2 στο 80’ νίκησε τελικά με 3-2 με ανατροπή στο φινάλε.

Διαβάστε περισσότερα

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X