Ολυμπιακός: Στα Εμιράτα ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

Ολυμπιακός: Στα Εμιράτα ο Αμπουμπακάρ Καμαρά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταίο… αγκάθι για τον Ολυμπιακό αναφορικά με τους παίκτες που δεν υπολογίζονταν αποτελούσε ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, αλλά φαίνεται πως βρέθηκε λύση. Για τον Μαυριτανό επιθετικό προέκυψε ενδιαφέρον από την Αλ Τζατζίρα και ο παίκτης βρίσκεται ήδη στο Αμπού Ντάμπι για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Ο 30χρονος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Άρη, αλλά δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί και να βοηθήσει και τον Ιανουάριο επέστρεψε δανεικός στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Επιστρέφοντας στον Ρέντη, πήγε αμέσως στο γκρουπ των κομμένων και περίμενε μια καλή πρόταση, που θα ήταν παρόμοια με το βαρύ συμβόλαιο που είχε στους «ερυθρόλευκους».

Τελικά η λύση ήρθε από την Αλ Τζατζίρα, η οποία αναμένεται να τον αποκτήσει για έναν χρόνο και ο Ολυμπιακός θα κλείσει επιτυχώς τον κύκλο των αποχωρήσεων όσων δεν βρίσκονται στα πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X