Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων της Λεωφόρου

Εικόνες από το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ήταν πολύ καλύτερη από τον Παναθηναϊκό και τον κέρδισε με 2-1. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι του ντέρμπι της Λεωφόρου

Τσίτσαν Στάνκοβιτς : Την δουλειά την έκανε για μια ακόμα φορά όπως έπρεπε και με το παραπάνω. Δύσκολα θα μπορούσε να βγάλει αντίδραση σ’ αυτόν τον κεραυνό. Όμως γενικώς σ’ όλο το υπόλοιπο παιχνίδι, είναι σταθερό, κάνει τρομερή απόκρουση στην κεφαλιά του Ιωαννίδη και καπακώνει και εντυπωσιακά την μπάλα στην τελευταία σέντρα του ματς.

Μιλάντ Μοχαμάντι: Στα ανασταλτικά του καθήκοντα, μετά το πρώτο δεκάλεπτο, ήταν συνεπής. Προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες με ανεβάσματα από την πλευρά του. Όμως δεν έκανε επιλογές σε πρώτο χρόνο, με αποτέλεσμα συνήθως να μπλέκει και να μην βγάζει σωστή επίθεση.

Άλεξ Κάλενς: Ήταν το ντεμπούτο του με μόλις τέσσερις μέρες προπονήσεων με την ΑΕΚ. Με εξαίρεση την φάση του γκολ του Παναθηναϊκού που αργεί να βγει πάνω στον Τζούρισιτς, σε γενικές γραμμές πήγε καλά. Έδειξε πως έχει αντίληψη του χώρου, ξέρει να κρατάει την θέση του και είναι καλός με την μπάλα στα πόδια.

Σίμος Μήτογλου: Χρειάστηκε να δώσει πολλές μονομαχίες με τον πιο επικίνδυνο παίκτη του Παναθηναϊκού που ήταν ο Ιωαννίδης. Χρειάστηκε κυρίως να παίξει με πολύ μεγάλη προσοχή, όταν τον φόρτωσε νωρίς ο διαιτητής με κίτρινη κάρτα. Παρόλα αυτά, την δουλειά του την έκανε σωστά. Και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εξαιρετικός.

Λάζαρος Ρότα: Εξαιρετικό ματς από τον διεθνή μπακ. Πολλή δουλειά έβγαλε από την πλευρά του, ήταν πολύ κινητικός και ήταν και πολύ σωστός στις διαγώνιες καλύψεις. Καλό ματς και στα ανασταλτικά του καθήκοντα αλλά και στον τρόπο που συμμετείχε στην επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ.

Κώστας Γαλανόπουλος: Έπαιξε μόνος του σε ρόλο κόφτη μπροστά από τα στόπερ. Εξαιρετική δουλειά έκανε καθώς ήταν πολλές οι φορές που σταμάτησε σ’ αυτόν, προσπάθεια εκδήλωσης επίθεσης του Παναθηναϊκού. Επίσης έκλεψε αρκετές μπάλες, ενώ μοίραζε σωστά το παιχνίδι της ΑΕΚ.

Ορμπελίν Πινέδα: Ο κορυφαίος της ΑΕΚ. Πολύ κινητικός ο Μεξικανός μέσος, παρόλο που είχε πάντα σκιά του τουλάχιστον έναν αντίπαλο, έβγαλε και αυτό μπόλικη δουλειά και στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά όπου χρειάστηκε και στο ανασταλτικό. Είχε κάποιες καλές εμπνεύσεις μέσα στο ματς, στον τρόπο που έκτιζε τις επιθέσεις της ΑΕΚ. Και στο δεύτερο ημίχρονο έστησε ένα μικρό πάρτι. Έβαλε γκολάρα, έπαιξε αριστερό μπακ, έκανε τα πάντα.

Νίκλας Ελίασον: Πήρε αρκετό παιχνίδι από την πλευρά του και είχε πρωτοβουλίες με την μπάλα στα πόδια του. Δεν του βγήκαν όλες, αλλά ταλαιπώρησε αρκετά την άμυνα του Παναθηναϊκού. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ακόμα καλύτερος και έχασε και τεράστια ευκαιρία για να πετύχει γκολ στο φινάλε.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς : Είχε παρουσία του Σέρβου χαφ στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού της ΑΕΚ αλλά το ακόμα πιο σημαντικό, ήταν η αθόρυβη δουλειά που έκανε στην ανασταλτική λειτουργία. Υπήρξαν τουλάχιστον πέντε φορές μέσα στο ματς, που ο Γκατσίνοβιτς κάλυψε εξαιρετικά από την πλευρά του και σταμάτησε επικίνδυνες επιθέσεις του Παναθηναϊκού.

Στίβεν Τσούμπερ: Έβαλε το γκολ με το οποίο έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Έδωσε την ασίστ στον Πινέδα για το νικητήριο γκολ.  Ζήτησε και πήρε πολλές μπάλες μέσα στο ματς και έκανε συνεχώς κινήσεις σ’ όλες τις πλευρές της επίθεσης της ΑΕΚ. Βοήθησε πολύ και σημαντικά την επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ.

Λιβάι Γκαρσία: Κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του, η άμυνα του Παναθηναϊκού τον σταματούσε μόνο με φάουλ. Στο πρώτο ημίχρονο έχασε μια διπλή συγκλονιστική ευκαιρία σε διπλό τετ α τετ και επίσης μια ακόμα πιο συγκλονιστική ευκαιρία με κεφαλιά εξ επαφής από τα δυο μέτρα. Στο δεύτερο και πάλι έκανε… άλογα την άμυνα του Παναθηναϊκού, αλλά δεν είχε σωστές τελικές πάσες τουλάχιστον σε δυο φάσεις.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Από την στιγμή που μπήκε στο ματς για να παίξει στόπερ, πέρασε χειροπέδες και στον Ιωαννίδη και σ’ όλη την άμυνα του Παναθηναϊκού. Εξαιρετικό ματς από τον Πολωνό χαφ.

Γενς Γιόνσον: Επίσης εξαιρετικό ματς. Με πολλά τρεξίματα από την στιγμή που μπήκε, με κάλυψη σωστή των χώρων και με σωστές πάσες κάθε φορά που είχε την μπάλα στα πόδια του.

Ροντόλφο Πισάρο: Ήταν κλειδί η είσοδος του στο ματς. Από την στιγμή που μπήκε, είχε τρομερές εμπνεύσεις, κρατούσε σωστά την μπάλα και από τα πόδια του ξεκίνησε το νικητήριο γκολ.

Σέρχιο Αραούχο: Πήγε να βγάλει την ασίστ της… χρονιάς στον Ελίασον που δεν σκόραρε όμως. Γενικώς έβγαλε και αυτός πολλή δουλειά και εκεί που χρειαζόταν, από την στιγμή που μπήκε στο ματς.

Πέτρος Μάνταλος: Μπήκε για να παίξει ως δεύτερος χαφ. Κάλυψε χώρους και αυτός, κράτησε σωστά την μπάλα και θα μπορούσε στο τέλος να είχε βρει και αυτός δίχτυα.

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X