Η ΑΕΚ προειδοποιεί: «Αν ανοίξει το πανό με τους δολοφόνους του Μιχάλη δεν θα κατέβουμε στο ματς!»

Η ΑΕΚ προειδοποιεί: «Αν ανοίξει το πανό με τους δολοφόνους του Μιχάλη δεν θα κατέβουμε στο ματς!»
Photo Credits: INTIME

Ξεκάθαρη η θέση της ΑΕΚ σχετικά με το εμετικό πανό στη Λεωφόρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την απελευθέρωση των δολοφόνων ναζί του Μιχάλη Κατσούρη είναι έτοιμη να ζητήσουν με ένα τεράστιο πανό στη Λεωφόρο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, το πανό που ακόμα δεν έχει ανοίξει μπροστά από την Θύρα 13 γράφει «Free the Boys» και έχει το σήμα των Bad Blue Boys, των χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ που ευθύνονται για την δολοφονία του 29χρονου οπαδού της Ένωσης το βράδυ της 7ης Αυγούστου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν ενημερώσει πως εφόσον ανοίξει αυτό το πανό, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα δεν πρόκειται να κατέβει για να ξεκινήσει το ματς. Μάλιστα η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ έχει ενημερώσει γηπεδούχους, επικεφαλής αστυνομικής δύναμης και Εισαγγελέα.

Όπως γίνεται ξεκάθαρο από το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, «Με αυτό το πανό ανοιγμένο η ΑΕΚ δεν αγωνίζεται», ενώ από τις τάξεις της Ένωσης χαρακτηρίζουν το πανό ως «προκλητικό, προσβλητικό και χυδαίο».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X