Παίρνει τον ελεύθερο Γκιλαβογκί η Μάιντς

Παίρνει τον ελεύθερο Γκιλαβογκί η Μάιντς
Photo Credits: INTIME

Ρεπορτάζ στη Γαλλία αναφέρει ότι η Μάιντς είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Ζοσουά Γκιλαβογκί, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Βόλφσμπουργκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρόθεση της Μάιντς να ενισχυθεί, μέσω της απόκτησης του Γιοσουά Γκιλαβογκί, που είναι ελεύθερος εδώ και καιρό από την Βόλφσμπουργκ, καταγράφει σημερινό δημοσίευμα της «Equipe».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της έγκριτης γαλλικής εφημερίδας, ο 33χρονος αμυντικός χαφ θα μπορέσει να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας του Παλατινάτου με μόνο κόστος το συμβόλαιό του.

Παράλληλα, ο Γκιλαβογκί γνωρίζει άριστα την Bundesliga, δεδομένου ότι αγωνίστηκε στους «λύκους» από το καλοκαίρι του 2014 μέχρι τον Ιανουάριο του 2023, ενώ μπορεί να προσφέρει και σαν κεντρικός αμυντικός.

Ο Γάλλος άσος αγωνίστηκε τελευταία ως δανεικός στην Μπορντό, με την γερμανική ομάδα να φιγουράρει στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος και να θέλει… απεγνωσμένα βελτίωση της εικόνας της, για να σώσει την σεζόν.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X