Αγγελόπουλος: «Επενδύσεις και έξω από το κλειστό των Λιοσίων - Ανοίγει κανάλι για τους ΑΕΚτζήδες»

Αγγελόπουλος: «Επενδύσεις και έξω από το κλειστό των Λιοσίων - Ανοίγει κανάλι για τους ΑΕΚτζήδες»
Photo Credits: INTIME

Την πρόθεση της ΑΕΚ να επενδύσει στα Λιόσια, ώστε να κάνει την έδρα της απόλυτο οικογενειακό προορισμό, υπογράμμισε ο Μάκης Αγγελόπουλος

Την πρόθεση της ΑΕΚ να επενδύσει στα Λιόσια, ώστε να κάνει την έδρα της απόλυτο οικογενειακό προορισμό, υπογράμμισε ο Μάκης Αγγελόπουλος, ενώ αποκάλυψε το σχέδιο για κανάλι.

«Φέτος στα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου μας είμαστε με έναν σπουδαίο προπονητή και ανταγωνιστικό ρόστερ», δήλωσε αρχικά κατά την παρουσίαση της νέας φανέλας και του χορηγού ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος.

«Στη σημερινή μέρα θα ανακοινώσουμε την επέκταση με τη μεγάλη χορηγό τη Betsson και θα καλωσορίσουμε τη Macron στην οικογένεια της ΑΕΚ», ανέφερε ακόμη ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ και αποκάλυψε τα πλάνα του.

«Έχουμε ξεκινήσει ένα πλάνο δράσεων που κορυφώνεται αυτή τη χρονιά, έχουμε ήδη την πρώτη αξιοποίηση γηπέδου Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Όλες οι δράσεις θα κορυφωθούν μέσα στη χρονιά», επισήμανε ο κ. Αγγελόπουλος, ο οποίος εν συνεχεία υπογράμμισε: «Θα ανακοινώσουμε σύντομα και το νέο μας κανάλι, όλων των ΑΕΚτζήδων. Θα έχουμε και επενδύσεις στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου. Θα δημιουργήσουμε τον απόλυτο οικογενειακό προορισμό. Έχουμε πλάνο να τα ολοκληρώσουμε όλα μέσα στην επετειακή αυτή χρονιά».

Αμέσως μετά τον Μάκη Αγγελόπουλο, τον λόγο πήρε ο Managing Director της Betsson, Θάνος Μαρίνος, ο οποίος επισήμανε: ««Η Betsson είναι η τρίτη χρονιά που είναι χορηγός της ΑΕΚ. Η προσπάθεια που γίνεται από τον Μάκη Αγγελόπουλο είναι πολύ μεγάλη. Η Betsson κλείνει 60 χρόνια παρουσίας. Να έχετε όλοι υγεία και να κρατήσετε ψηλά την ομάδα. Καλή επιτυχία στον προπονητή στο νέο εγχείρημα».

Ενώ ακολούθως τοποθετήθηκε και ο Ρομπέρτο Κασολάρι (Sports Marketing Director της Macron): Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Εκπροσωπούμε ένα ιταλικό brand στην ένδυση στον αθλητικό χώρο. Χαίρομαι για τη συνεργασία με την ΑΕΚ. Είναι ένα ιστορικό κλαμπ με επιτυχίες, έχει παράδοση και πολλούς οπαδούς στην Ελλάδα. Ένας άλλος λόγος της συμφωνίας με την ΑΕΚ, είναι το πόσο σημαντικό είναι να είμαστε με μία ιστορική ομάδα όπως η ΑΕΚ και θα ανοίξει σύντομα ένα κατάστημα ένδυσης όπου ο κόσμος θα μπορεί να αγοράσει τα νέα προϊόντα».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X