Novibet: Ξυπνάει εφιάλτες στο 3.25 η ΑΕΚάρα!

Novibet: Ξυπνάει εφιάλτες στο 3.25 η ΑΕΚάρα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγες ώρες μετά το τεράστιο διπλό στο Μπράιτον, η ΑΕΚ επιστρέφει στη Super League για να δώσει απαντήσεις και να δείξει σε όλους πως είναι η καλύτερη ελληνική ομάδα.

Η ομαδάρα του Ματίας Αλμέιδα σόκαρε την Ευρώπη μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μπράιτον (3-2) και «φώναξε» πως δεν πρέπει να την υποτιμά κανένας. Η ΑΕΚ έφτασε σε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα και μπήκε από νωρίς σε θέση οδηγού στον δεύτερο όμιλο του Europa League, όμως πρέπει να… διαγράψει όσα έγιναν και να επιστρέψει σε ρυθμούς Super League.

Η «Ένωση» αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (21:00) και ετοιμάζεται για μία ακόμα σπουδαία νίκη, που θα έχει και μεγάλη βαθμολογική σημασία, αφού η ΑΕΚ χρειάζεται βαθμούς μετά από δύο ισοπαλίες στα τρία πρώτα παιχνίδια της Super League.

Η μάχη της ΑΕΚ στη «Λεωφόρο» εντελώς δωρεάν*

Το «παζλ» της ικανότητας, της ποιότητας, της κλάσης και της ψυχολογίας δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για ένα εμφατικό διπλό. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι έτοιμοι για ένα πολύ σημαντικό τρίποντο και το «διπλό» στο αθηναϊκό ντέρμπι βρίσκεται σε απόδοση 3.25.

Με φόρα από την καταπληκτική της εμφάνιση στην Αγγλία, η ΑΕΚ μπορεί να κυριαρχήσει από το πρώτο σφύριγμα, κόντρα σε έναν αντίπαλο που γνωρίζει πολύ καλά. Η επιθετική υπεροπλία της «Ένωσης» οδηγεί προς την επίτευξη του πρώτου γκολ του αγώνα από τους φιλοξενούμενους, ενδεχόμενο που συναντάται σε απόδοση 2.30.

Επιπρόσθετα, είναι προφανές ότι η «Ένωση» θα παίξει με υπομονή και με τακτική προσήλωση, ώστε να «χτυπήσει» όταν πρέπει και με τον τρόπο που μόνο αυτή ξέρει. Η ΑΕΚ δεν θα βιαστεί, ούτε θα πιέσει καταστάσεις και οι αλλαγές του Αλμέιδα πάντα παίζουν σημαντικό ρόλο στα ντέρμπι: Ο συνδυασμός της ισοπαλίας στο ημίχρονο με τη νίκη του «Δικεφάλου» στο τελικό αποτέλεσμα (Χ/2) βρίσκεται σε απόδοση 7.00.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του μεγάλου αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X