Κυπελλούχος Βραζιλίας η Σάο Πάουλο του Χάμες που δεν έπαιξε και έκανε ένα… απίθανο ρεκόρ

Κυπελλούχος Βραζιλίας η Σάο Πάουλο του Χάμες που δεν έπαιξε και έκανε ένα… απίθανο ρεκόρ
Photo Credits: INTIME

Η Σάο Πάουλο κατέκτησε το Κύπελλο Βραζιλίας με τον Χάμες Ροντρίγκες… θεατή, αλλά να γράφει ιστορία με ένα παράξενο ρεκόρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Σάο Πάουλο πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Βραζιλίας. Μετά τη νίκη της στην έδρα της Φλαμένγκο την περασμένη εβδομάδα (0-1), οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 στον επαναληπτικό, με τον Μπρούνο Ενρίκε να ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 44’ και τον Ροντρίγκο Νέστορ να απαντά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (45+4’).

Ο Χάμες Ροντρίγκες δεν αγωνίστηκε μένοντας στον πάγκο της Σάο Πάουλο για όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης από τον Ντοριβάλ Ζούνιορ. Αυτός ήταν ο πρώτος του τίτλος μετά από τρία χρόνια, αφού δεν είχε πάρει κάποια κούπα σε Έβερτον, Αλ Ραγιάν ή Ολυμπιακό.

Το πιο παράξενο, ωστόσο, είναι πως ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός δεν έπαιξε σε κανέναν από τους επτά τελευταίους τίτλους που κατέκτησε (!) και οι οποίοι ήταν με τη Ρεάλ στους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων το 2016, του Champions League το 2016 και του ισπανικού Σούπερ Καπ του 2020, καθώς και με την Μπάγερν στους τελικούς του Σούπερ Καπ το 2017 και του 2018, αλλά και στον τελικό Κυπέλλου το 2019.

Η τελευταία φορά που έπαιξε σε τελικό ήταν στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ του 2016 με τη φανέλα της Ρεάλ για 17 λεπτά, ενώ η τελευταία φορά που ήταν βασικός σε τελικό ήταν σε αυτόν του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων το 2014, πάλι με την «βασίλισσα».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X