Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: «Μάτια» Σοσιεδάδ, Τορίνο και Βόλφσμπουργκ στο ντέρμπι της Λεωφόρου

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: «Μάτια» Σοσιεδάδ, Τορίνο και Βόλφσμπουργκ στο ντέρμπι της Λεωφόρου
Photo Credits: INTIME

Αφορμή και για (πρώτα και όχι μόνο) τσεκαρίσματα το αποψινό ντέρμπι της Stoiximan Super League μεταξύ Παναθηναϊκού - ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αφορμή και για (πρώτα και όχι μόνο) τσεκαρίσματα το αποψινό ντέρμπι της Stoiximan Super League μεταξύ Παναθηναϊκού – ΑΕΚ, με απεσταλμένους από Σοσιεδάδ, Τορίνο και Βόλφμπουργκ να “γράφουν” παρουσία.

Οι μεταγραφές, καιρός ήταν, τελείωσαν (παρότι η αγορά των ελεύθερων παραμένει ακόμη ανοιχτή για όσους τολμηρούς). Η μεταγραφική διαδικασία από την άλλη δεν τελειώνει ποτέ. Περνάει απλώς σε άλλο στάδιο. Η εποχή πλέον είναι αυτή του scouting. Είτε νέων προσώπων είτε ανανέωσης σε παλιούς γνώριμους.

Εκπρόσωποι και από τις δύο κατηγορίες θα αγωνιστούν στο αποψινό ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού – ΑΕΚ (21:00 COSMOTE και LIVE από το Matchcenter του SPORT24), των περυσινών δηλαδή πρωταθλητών και δευτεραθλητών. Μοιραία τα βλέμματα που προσελκύουν, για άλλους πρώτα στη σεζόν για άλλους ήδη επαναλαμβανόμενα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα γνωρίζει το SPORT24, απεσταλμένοι των Σοσιεδάδ, Τορίνο και Βόλφσμπουργκ θα βρίσκονται στις εξέδρες της Λεωφόρου. Δεδομένα δεν θα είναι οι μόνοι, δεδομένα το ταξίδι τους δεν αφορά αποκλειστικά ποδοσφαιριστές μίας ομάδας, ούτε επίσης και αποκλειστικά τους κατά τεκμήριο πιο «προβεβλημένους» τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Περί ορέξεως άλλωστε…

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X