Φερστάπεν: «Μια απίστευτη σεζόν»

Φερστάπεν: «Μια απίστευτη σεζόν»

Ο Μαξ Φερστάπεν δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για τη 13η φετινή του νίκη στο Grand Prix της Ιαπωνίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολλανδός πιλότος χάρισε με αυτή την καρώ σημαία τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή κατασκευαστών στη Red Bull. Αυτός ο τίτλος ήταν ο έκτος στην ιστορία των «ταύρων».

Ο Φερστάπεν δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στην πίστα της Σουζούκα: «Ήταν ένα απίστευτο τριήμερο για εμάς. Η νίκη εδώ είναι κάτι το εξαιρετικό και το μονοθέσιο απέδιδε πολύ καλά με κάθε γόμα ελαστικών. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι ότι κερδίσαμε το πρωτάθλημα κατασκευαστών. Είμαι περήφανος για όλους όσοι εργάζονται στην πίστα αλλά και στο εργοστάσιο της ομάδας. Διανύουμε μία απίστευτη χρονιά».

Τέλος, ο Ολλανδός πιλότος συμπλήρωσε: «Ανησυχήσαμε μόνο στην εκκίνηση, όπου οι τροχοί δε βρήκαν αρκετή πρόσφυση. Στη συνέχεια όμως όλα κύλησαν ομαλά».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X