Η συγκινητική επιστολή του Κώστα Νεστορίδη για στήριξη στον Λύσσανδρο Γεωργαμλή στις εκλογές στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ)

Η συγκινητική επιστολή του Κώστα Νεστορίδη για στήριξη στον Λύσσανδρο Γεωργαμλή στις εκλογές στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Δείχνει τη στήριξή του στον Λύσσανδρο Γεωργαμλή ο Κώστας Νεστορίδης με μια συγκινητική επιστολή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Νεστορίδης στηρίζει τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή όσον αφορά στις εκλογές στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης, η ζωντανή ιστορία της ΑΕΚ, με επιστολή του έδειξε ότι στηρίζει τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή ως υποψήφιο Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας.

Ο Νεστορίδης, όπως ενημέρωσε μέσω social media ο γιος του, Γιώργος, με επιστολή εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στον Λύσσανδρο και στην οικογένειά του!

Αναλυτικά η επιστολή:

«Καλησπέρα σε όλους τους συνδημότες και τις συνδημότισσες. Θα ήθελα πάρα πολύ να βρίσκομαι κοντά σας και να είμαι παρών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Λυσσάνδρου αλλά για λόγους υγείας δεν κατέστη εφικτό.

Θέλω να πω ότι εκφράζω την πλήρως στήριξή μου σε ένα δικό μου παιδί ο οποίος από μικρή ηλικία έδειχνε στοιχεία μαχητή και ανιδιοτέλειας.

Ο Λύσσανδρος όσο ψηλά και αν έφτασε παρέμεινε πάντα το παιδί της διπλανής πόρτας. Η εμπιστοσύνη και η αγάπη προς την οικογένεια Γεωργαμλή είναι αυτή που με έκανε χωρίς δεύτερη σκέψη να είμαι θετικός στην υποψηφιότητα του γιου μου, Γιώργου, στον συνδυασμό του.

Θα είναι ευχής έργο να έχει η πόλη μας για δήμαρχο έναν άνθρωπο βγαλμένο από τα σπλάχνα της.

Θα κάνω τα πάντα γιατί το αξίζει ώστε να παρευρεθώ στις εκλογές και να τον τιμήσω με την ψήφο μου.

Καλή επιτυχία Λύσσανδρε,

Κώστας Νεστορίδης»

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X