Αποκάλυψη σοκ: Γιατί δεν βρίσκουν τον δολοφόνο του Μιχάλη Κατσούρη

Αποκάλυψη σοκ: Γιατί δεν βρίσκουν τον δολοφόνο του Μιχάλη Κατσούρη
Photo Credits: INTIME

Οι δικηγόροι της οικογένειας του Μιχάλη Κατσούρη αποκαλύπτουν το σημείο που εκτιμάται ότι δέχτηκε ο 29χρονος το δολοφονικό χτύπημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πενήντα ημέρες μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη, κατά τη διάρκεια της αιματηρής επιδρομής των Κροατών χούλιγκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο δράστης δεν έχει ακόμα εντοπιστεί. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Real News», οι Αρχές έχουν στα χέρια τους νέα στοιχεία, ελπίζοντας να συνδέσουν τα κομμάτια του παζλ και να καταλήξουν άμεσα στην ταυτοποίηση του δράστη.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους της οικογένειας του Μιχάλη, το χτύπημα στον αριστερό βραχίονα του 29χρονου έγινε στην αρχή των επεισοδίων της 7ης Αυγούστου και σε μέρος που δεν υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που οι έρευνες δεν έχουν καταλήξει στον δράστη.

«Στη δικογραφία υπάρχει νέο υλικό, το οποίο όμως δυστυχώς δεν καταλήγει στον δολοφόνο του Μιχάλη. Αυτό που έχει σημασία, βέβαια, είναι ότι σε πολλά σημεία καταρρίπτεται το φαιδρό επιχείρημα περί εξ αμελείας χτύπημα, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα ταυτοποίηση. Ο θανάσιμος τραυματισμός έγινε στην αρχή, σε τυφλό σημείο, και οι κάμερες δεν το έχουν πιάσει. Συγκεκριμένα, πρέπει να έχει προέλθει τουλάχιστον 2000 μέτρα πριν το σημείο που κατέγραφαν οι κάμερες», σημείωσαν οι δικηγόροι της οικογένειας του θύματος Χρήστος Μαυρομάτης και Σταύρος Γεωργόπουλος.

Η δικαιοσύνη συνεχίζει να συλλέγει καταθέσεις και στοιχεία. Ένας από αυτούς που έχουν καταθέσει είναι νεαρός άνδρας, ο οποίος φορούσε κόκκινο μπλουζάκι και έχει καταγραφεί να βρίσκεται δίπλα στον Μιχάλη Κατσούρη κατά τις επιθέσεις των Κροατών χούλιγκαν.  Στην κατάθεσή του έχει μιλήσει για τέσσερα άτομα που επιτέθηκαν στον 29χρονο, τονίζοντας ότι ένας από αυτούς κρατούσε μαχαίρι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αρκετοί από τους αυτόπτες μάρτυρες θα κληθούν για νέα κατάθεση τις επόμενες μέρες.

Η αστυνομία έχει στη διάθεσή της καρέ από το βιντεοληπτικό υλικό του γηπέδου, αλλά και των γύρω καταστημάτων στην περιοχή, τα οποία έχουν καταγράψει τις στιγμές που φαίνεται πως ακολούθησαν τη φονική επίθεση στον Μιχάλη.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X