Super League με τριάδα στο 9.50!

Super League με τριάδα στο 9.50!

Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται η Super League την Κυριακή και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε Φάληρο, Ιωάννινα και Θεσσαλονίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την εντός έδρας ήττα από την Φράιμπουργκ (2-3) στην πρεμιέρα του Europa League, ο Ολυμπιακός ψάχνει αντίδραση και ένα ξέσπασμα στο ματς με την Κηφισιά (17:00). Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη και πως πιθανότατα θα φτάσουν ξεκούραστα στο τρίποντο, το οποίο – μεταξύ άλλων – θα διατηρήσει το αήττητο εντός συνόρων για την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Στο 2.62 ο συνδυασμός της νίκης των γηπεδούχων με το Over 3.5 γκολ.

Αφού έφυγε με μεγάλο διπλό από την έδρα της Ελσίνκι (3-2), ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στη Super League ψάχνοντας αντίδραση μετά από δύο παιχνίδια χωρίς γκολ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έμεινε στο 0-0 με τον Άρη, ενώ, νωρίτερα, έχασε από τον ΟΦΗ (1-0) και η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» (20:30) είναι κρίσιμη, καθώς δεν πρέπει να χαθούν άλλοι βαθμοί. Ο «Δικέφαλος» έχει την ποιότητα για να ξεπεράσει τα εμπόδια που σίγουρα θα τοποθετήσει ο ΠΑΣ στον δρόμο του και το διπλό βρίσκεται σε απόδοση 1.71.

H επάνοδος του Άκη Μάντζιου στον πάγκο του Άρη ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: Οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν τον Αστέρα Τρίπολης (3-2) και στη συνέχεια έμειναν στο 0-0 στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, δείχνοντας συνολικά καλό πρόσωπο σε όλα τα επίπεδα. Τώρα, ο Άρης υποδέχεται τον Παναιτωλικό (17:30) και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο, ώστε να ανέβει ακόμα περισσότερο βαθμολογικά και να «χτίσει» ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από βαριά εντός έδρας ήττα (5-0 από τον Παναθηναϊκό) και θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν, όμως είναι δεδομένο πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Το combo 1&Under 3.5 γκολ συναντάται σε απόδοση 2.10.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X