Χωρίς Εκόνγκ ο ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς Εκόνγκ ο ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα
Photo Credits: INTIME

Ο Εκόνγκ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εκτός και ο Μιχαηλίδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς τον Εκόνγκ θα παίξει αύριο (24/9) ο ΠΑΟΚ στα Ιωάννινα, καθώς ο στόπερ του «Δικεφάλου» έμεινε εκτός αποστολής. Κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Μιχαηλίδη, οπότε οι μόνοι «κλασικοί» κεντρικοί αμυντικοί που βρίσκονται στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι Νάσμπεργκ. Κουλιεράκης.

Βέβαια τη θέση μπορεί να παίξει και ο Κεντζιόρα, o οποίος δείχνει και το φαβορί ώστε να ξεκινήσει εκεί αφού και οι δύο προαναφερθέντες είναι αριστεροπόδαροι και εκείνος δεξιοπόδαρος.

Για διάφορους λόγους δεν υπολογίζονται και οι Τσιγγάρας, Λύρατζης, Φελίπε Σοάρες, Αντόνιο και η αποστολή της ομάδας απαρτίζεται από τους Ζ. Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδη, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ , Κουλιεράκη, Μπάμπα , Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μουργκ, Κωνσταντέλια, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμα και Σαμάτα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X