Νέα Φιλαδέλφεια: Τα στοιχεία που «έκαψαν» τους 9 χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και οδήγησαν στη σύλληψή τους στην Κροατία

Νέα Φιλαδέλφεια: Τα στοιχεία που «έκαψαν» τους 9 χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και οδήγησαν στη σύλληψή τους στην Κροατία
Photo Credits: INTIME

Tα στοιχεία που «έκαψαν» τους 9 χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και οδήγησαν στη σύλληψή τους στην Κροατία για τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καθοριστικό ρόλο στη σύλληψη των εννέα Κροατών χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έπαιξαν τα διαβατήρια (ή ταυτότητες) 10 ατόμων, που είχε εντοπίσει η Ασφάλεια σε αυτοκίνητα που παράτησαν οι οπαδοί, έπειτα από την δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια, με θύμα τον Μιχάλη Κατσούρη, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛΑΣ.

Μάλιστα, κάποια από τα 10 άτομα, φέρεται να έφυγαν από την Ελλάδα για την Κροατία μέσω Ιταλίας μετά τα αιματηρά επεισόδια.

Η Αστυνομία, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, είχε διαβιβάσει τα στοιχεία αυτά στις δικαστικές αρχές και είχε ζητήσει από την Εισαγγελία Εφετών την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος των ατόμων αυτών, προκειμένου να συλληφθούν και να εκδοθούν στην Ελλάδα για να εξεταστεί ο ρόλος τους στα επεισόδια στη Φιλαδέλφεια που είχαν την τραγική κατάληξη.

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Κροατία

Έτσι, πραγματοποιήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, με τις αρχές της χώρας να προχωρούν στη σύλληψη των εννέα οπαδών, που είναι και μέλη των «Bad Blue Boys», ενώ αναζητείται ακόμη ένα άτομο.

Σύμφωνα με την κροατική εφημερίδα «Jutarnji List», η Ελλάδα έχει ζητήσει την έκδοση δέκα μελών των «Bad Blue Boys», επισημαίνοντας ότι έχουν εκδοθεί και ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης.

Πληροφορίες της ίδιας εφημερίδας αναφέρουν ότι η αστυνομία δεν είχε ξεκινήσει κάποια ποινική έρευνα, αλλά ενήργησε σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης και έκανε ότι ζήτησαν οι ελληνικές αρχές.

Πηγή: enikos.gr

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X