ΑΕΚ: Αμφίβολοι για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί

ΑΕΚ: Αμφίβολοι για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί
Photo Credits: INTIME

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα χωρίς να προκύπτει κάποιο νέο για τους Χατζισαφί, Βίντα και Μουκουντί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς επιστροφές ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα και αγωνία μεγαλώνει ειδικά για τους Βίντα και Μουκουντί που έλειψαν στο Μπράιτον.

Σε ό,τι αφορά στον Εχσάν Χατζισαφί που τραυματίστηκε στο Μπράιτον, ακολουθεί το προβλεπόμενο πρόγραμμα αποκατάστασης από διάσειση. Να θυμίσουμε πως ο έμπειρος αριστερός μπακ μιλώντας στο Ιράν ήταν επιφυλακτικός.

«Μετά τον τραυματισμό μου στο κεφάλι ήμουν αναίσθητος για περίπου 10-15 λεπτά. Όταν ανέκτησα τις αισθήσεις μου, δεν θυμόμουν τίποτα από εκείνη τη σκηνή», είπε χαρακτηριστικά ο Χατζισαφί. «Αφού ανέκτησα τις αισθήσεις μου, οι γιατροί μου έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις μου είπαν ότι δεν χρειάζεται να κάνω μαγνητική τομογραφία προς το παρόν», επισήμανε.

«Είπαν, δόξα τω Θεώ, δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερο. Φυσικά πρέπει να γίνουν και άλλες εξετάσεις και μετά μπορώ να συμμετέχω στις προπονήσεις με την ομάδα», είπε ο Εχσάν Χατζισαφί προαναγγέλλοντας για πολλούς την απουσία του από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

‘Ετσι με τα υπάρχοντα δεδομένα και οι τρεις ποδοσφαιριστές, όπερ σημαίνει ο Βίντα, ο Μουκουντί και ο Χατζσιαφί είναι αμφίβολοι για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Και ειδικά ο Κροάτης είναι ο περισσότερο αμφίβολος για το ματς.

Να θυμίσουμε πως ο Βίντα είχε ένα θέμα στα πλευρά από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Μουκουντί χρειάστηκε να νοσηλευτεί έπειτα από δηλητηρίαση.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X