Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ (23/9)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ (23/9)

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της ημέρας πέφτει ξανά πάνω στην Πρέμιερ Λιγκ και στα προγνωστικά από το κουπόνι του στοιχήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κρίσταλ Πάλας – Φούλαμ (17:00)

Η Πάλας δεν τα κατάφερε στο Μπέρμιγχαμ. Έχασε με 3-1 από τη Βίλα σε ματς που πλήρωσε αμυντικά κενά και συγκέντρωση και δέχθηκε τρία γκολ μετά το 85′! Επιστρέφει στον πάγκο ο Ρόι Χόντσον που ένιωσε μία αδιαθεσία και δεν βρισκόταν στον πάγκο με την Άστον Βίλα. Δεν έχουν προκύψει νέα προβλήματα. Η Φούλαμ ζορίστηκε, αλλά τα κατάφερε με τη νεοφώτιστη Λούτον (1-0). Δεν πείθει με τις εμφανίσεις της. Εκτός παραμένουν οι βασικοί Λούκιτς, Τραορέ και Ανταραμπιόγιο. Επιστρέφει ο μπακ Ρόμπινσον.
Προγνωστικό στοιχήματος: Το σετ αποδόσεων δεν λέει την αλήθεια. Δεν είναι η Πάλας για άσσο σ’ αυτή την απόδοση. Προτιμότερο να την κοντράρουμε με Χ2.

Λούτον – Γουλβς (17:00)

Μπορούσε να σπάσει το ρόδι και να πάρει τον βαθμό στη Φούλαμ (0-1). Έχασε και έτσι η Λούτον παραμένει χωρίς πόντο. Είναι η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που δεν έχει καταφέρει να πάρει ούτε ένα βαθμό. Στα τέσσερα πρώτα της παιχνίδια έχει μόνο ήττες και υπάρχει όμως η… δικαιολογία πως έχει δώσει τρία ματς μακριά από το γήπεδό της με Μπράιτον, Τσέλσι και Φούλαμ. Δεν έχουν προκύψει νέα αγωνιστικά προβλήματα. Από την άλλη, η Γουλβς πάλεψε, αλλά έχασε με ανατροπή από τη Λίβερπουλ εντός με 3-1. Η αναμέτρηση με την Λούτον είναι πολύ σημαντική και στοχεύει μόνο στο τρίποντο που θα της δώσει μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Χωρίς προβλήματα.
Προγνωστικό στοιχήματος: Το 2 πληρώνει… Ποιοτικά η Γουλβς υπερέχει της αντιπάλου της και θα το πικάρουμε.

Μάντσεστερ Σίτι – Νότιγχαμ Φόρεστ (17:00)

Πρεμιέρα με το δεξί στο Τσου Λου κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (3-1), αν και βρέθηκε στο ημίχρονο να χάνει με 1-0. Ήταν καταιγιστική, αλλά άστοχη. Είναι η μοναδική ομάδα της Premier League που έχει κάνει το απόλυτο στα πέντε πρώτα παιχνίδια.Στο χώρο της μεσαίας γραμμής τα προβλήματα καθώς εκτός είναι οι Σίλβα, Γκρίλις και Ντε Μπρόινε. Από την άλλη, η Φόρεστ κόλλησε με την Μπέρνλι εντός (1-1). Στο τέλος (90′), θα μπορούσε και να χάσει, καθώς η αντίπαλός της είχε ακυρωθέν γκολ. Εκτός ο χαφ Ντανίλο.
Προγνωστικό στοιχήματος: Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων ο 1 δεν παίζετε για κανένα λόγο σ’ αυτή την απόδοση. Το Over 3,5 έχει κάποια αξία. Ρισκαδόρικο, αλλά γουάι νοτ το G/G.

Μπρέντφορντ – Έβερτον (19:30)

Έπαιξε παθητικά στην έδρα της Νιούκαστλ και δικαίως η Μπρέντφορντ έχασε με 1-0. Παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς και έδειχνε πως προτεραιότητά της ήταν να κρατήσει το μηδέν στην άμυνά της. Δέχτηκε μεγάλη πίεση από την αντίπαλό της, αλλά στο 64’ παραχώρησε πέναλτι από το οποίο ήρθε και το γκολ που την ανάγκασε σε ήττα με 1-0. Αμφίβολος ο μπακ, Χένρι. Η Έβερτον έχασε εντός από την Άρσεναλ (0-1) σε ματς όπου δεν είχε αντίδραση μετά το γκολ του 69′. Από την αρχή της σεζόν εκτός είναι ο βασικός αμυντικός Κόουλμαν όπως και ο μέσος Χάρισον.
Προγνωστικό στοιχήματος: Εντός η Μπρέντφορντ είναι καλή και ο 1 σε αποδόσεις γύρω στο 1.80 έχει το ενδιαφέρον του.

Μπέρνλι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00)

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X