Χατζηδιάκος: «Το Κάλιαρι έχει πολλές ομοιότητες με τη Ρόδο»

Χατζηδιάκος: «Το Κάλιαρι έχει πολλές ομοιότητες με τη Ρόδο»
Photo Credits: INTIME

Ο Παντελής Χατζηδιάκος, σε συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της Κάλιαρι, μίλησε για τις πρώτες εβδομάδες στην Ιταλία, ενώ συνέκρινε το Κάλιαρι με τη Ρόδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τις πρώτες του στιγμές στην Ιταλία και το Κάλιαρι μίλησε ο Παντελής Χατζηδιάκος.

Πιο αναλυτικά όσα είπε:

«Για μένα ήταν πάντα ένα όνειρο να παίξω στην Ιταλία, μου αρέσει το ιταλικό ποδόσφαιρο και έχω δει πολλούς αγώνες τις τελευταίες δύο σεζόν. Η Κάλιαρι αντιπροσωπεύει μια μεγάλη ευκαιρία που ήξερα ήδη από πριν, χάρη στον φίλο μου τον Λυκογιάννη και μου μίλησε πολύ καλά. Μίλησα με τον προπονητή για την ομάδα.

Το Κάλιαρι είναι μια όμορφη πόλη και η Σαρδηνία είναι ένα φανταστικό νησί όπου υπάρχουν οι καλύτερες συνθήκες για να αγωνιστείς στη Serie A. Ένας μεγάλος σύλλογος με πολλούς οπαδούς. Λατρεύω το πάθος των οπαδών. Γεννήθηκα στη Ρόδο, ένα μικρό νησί όπου δεν έχουμε ομάδες όπως η Κάλιαρι και μετακόμισα στην Αθήνα στα 12 για να παίξω στον Παναθηναϊκό.

Έμεινα εκεί για 2 χρόνια, μετά λόγω της κρίσης στην Ελλάδα, η οικογένειά μου και εγώ φύγαμε από τη χώρα γιατί δεν υπήρχε μέλλον για εμένα και τους γονείς μου. Μετακομίσαμε στην Ολλανδία, τη χώρα της μητέρας μου. Μια χώρα που προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για να χτίσεις τη ζωή σου και ήμουν τυχερός που μπόρεσα να παίξω για την AZ Αλκμααρ.

Η μαμά μου έστειλε ένα email στον σύλλογο λέγοντας ότι ο γιος της είναι ποδοσφαιριστής και εκείνοι, αν και ξαφνιάστηκαν, απάντησαν. Έτσι  μπόρεσα να προσπαθήσω να προπονηθώ για 2-3 εβδομάδες, με δέχτηκαν και τελικά έμεινα 12 χρόνια. Έπαιξα πολλά ματς μαζί τους, έχει γίνει το σπίτι μου και είμαι τυχερός που είμαι μέρος της ιστορίας του συλλόγου.

Για μένα είναι πολύ σημαντικό να κερδίζω αγώνες και να με θυμούνται ως παίκτη που έδειξε πάθος και πάλεψε για την Κάλιαρι και που θα έχει δώσει τα πάντα. Ελπίζω ότι μια μέρα οι φίλαθλοι θα μπορούν να πουν με περηφάνια: “Ο Παντελής ήταν εδώ”, αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Είχα 2-3 μέρες να επισκεφτώ την πόλη και η οικογένειά μου ήταν επίσης εδώ.

Είδαν περισσότερα από εμένα επειδή ήμουν απασχολημένος με την προπόνηση. Δεν είδα πολλά, αλλά σχεδόν αισθάνομαι σαν να είμαι στο σπίτι, στη Ρόδο. Μοιάζουν πολύ, είναι ωραίο που βρίσκομαι εδώ. Ο κόσμος είναι πολύ ευγενικός και με βοήθησε πολύ. Οι αισθήσεις είναι πραγματικά υπέροχες. Κόντρα στην Ουντινέζε κάναμε ένα καλό ματς.

Προσπαθώ να μάθω ιταλικά, ο Ντοσένα με βοηθάει με τις βασικές λέξεις. Με τον  Ματέους φτάσαμε μαζί, οπότε η κατάστασή μας είναι παρόμοια. Υπάρχει μία καλή σχέση και με τον  Μπόρις. Είναι Σέρβος και πάντα υπήρχε καλή σχέση Ελλήνων και Σέρβων. Τα πάω καλά με όλους, είναι όλοι πολύ καλά παιδιά και με έκαναν να νιώσω σαν στο σπίτι μου».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X