Ο Μαύρος… βγάζει το καπέλο σε Αλμέιδα, Μελισσανίδη - «Καλός ο ΠΑΟ, αλλά διπλό τίτλου στη Λεωφόρο»!

Ο Μαύρος… βγάζει το καπέλο σε Αλμέιδα, Μελισσανίδη - «Καλός ο ΠΑΟ, αλλά διπλό τίτλου στη Λεωφόρο»!
Photo Credits: INTIME

«Η ΑΕΚ έγινε... Μπράιτον και έπρεπε να είχε μεγαλύτερο σκορ»! Ο Θρυλικός Θωμάς Μαύρος μιλά για την τεράστια ευρωπαϊκή επιτυχία της Ένωσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη τής Ένωσης επί της Μπράιτον σχολίασε μέσω του sportdog ο Θωμάς Μαύρος, ζωντανος θρύλος των Κιτρινόμαυρων, που γνωρίζει πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα της ομάδας τού Ματίας Αλμέιδα.

Γιατί η ομάδα όχι μόνο στάθηκε με αξιώσεις απέναντι σε έναν από τα αποδοτικότερα σύνολα στην Ευρώπη, αλλά θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα από 3 γκολ και να είχε διευρύνει τη νίκη της.

Φυσικα, τώρα, έχει σημασία και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί, καθώς μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Ένωση χρειάζεται να έχει συνέχεια στην απόδοσή της και συνέπεια στα θετικά αποτελέσματα.

«Μεγαλύτερο σκορ η ΑΕΚ – Συγχαρητήρια σε Αλμέιδα – Νίκη με Παναθηναϊκό ως σημάδι για να κερδίσει το πρωτάθλημα»

«Η ΑΕΚ ηταν η Μπράιτον και η Μπράιτον ήταν η ΑΕΚ! Έγιναν τα αναποδα από όσα μας έλεγαν πριν από το ματς. Η ΑΕΚ ήταν μεγάλη ομάδα και μπορούσε να φύγει και μεγαλύτερο σκορ, γιατί είχε ευκαιρίες. Συγχαρητήρια στους πάντες, διοίκηση, Αλμέιδα, κόσμο, μας έκαναν υπερήφανους», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε για τον Αλμέιδα:

«Οτιδήποτε έκανε ο Αλμέιδα, αλλαγές, στήσιμο, παρεμβάσεις στη διάρκεια του αγώνα. Ήταν πολύ πετυχημένη και η επιλογή του Σιμάνσκι στην άμυνα».

Πώς είδατε τον Σιμάνσκι;

«Λύση ανάγκης ήταν, εντάξει, αλλά πολύ πετυχημένη. Πολύ καλός».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X